Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kontracepcija ne pomaže

Trudna sedam puta u pet godina!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gemma Potter (23) pokušala je sa svim vrstama kontracepcije; pilulama, prezervativima, spiralom, injekcijama progesterona, međutim unatoč svim mjerama opreza, ona i dalje ostaje trudna. Gemma i njen suprug Glenn očekuju još jedno dijete. Ovo joj je sedma trudnoća u pet godina.

Mlada majka troje djece (doživjela je dva pobačaja i jednu vanmaterničnu oplodnju), prvi je puta ostala trudna unatoč korištenju kontracepcijske pilule, te se toj kontracepcijskoj metodi vratila i nakon poroda. Međutim, četiri mjeseca kasnije- ponovno je ostala trudna, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Vrtić u Vinkovcima - 1 Slavonija ne izumire Nakon 40 godina novi vrtić u gradu na istoku Hrvatske: Imat će i vlastitu solarnu elektranu Regionalni znanstveni Centar - 4 STEM obrazovanje Jug Hrvatske dobio važan centar za učenike: Ovo je priprema za budućnost

Nakon drugog porođaja, liječnici su joj preporučili spiralu, tvrdeći kako je to najefikasnija metoda zaštite. No, pokazalo se da su i oni bili u krivu. Gemma je ponovno ostala trudna po treći put, međutim ovaj je put doživjela spontani pobačaj.

Ne mogu izaći na piće s prijateljima jer sam stalno trudna. Ne mogu ni naći posao i ostvariti karijeru. Nakon toga, mlada majka pokušala je s injekcijama progesterona, no očekivano, opet je zatrudnjela, pa se vratila prvotnoj metodi kontracepcije, pilulama, koje joj, kao i ranije, nisu pomogle, što je rezultiralo petom, izvanmaterničnom trudnoćom. Šesta trudnoća mlade Gemme, također je završila spontanim pobačajem.

Gemma i njen suprug izjavili su kako su od rujna vodili ljubav samo tri puta, no jedan od njih je bio ključan (unatoč piluli) za njenu sedmu trudnoću.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene