Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jak vjetar na ulice malog australskog grada nanosi goleme količine suhe trave, a svakodnevno čišćenje 'izluđuje' lokalne stanovnike.


Brzorastuća trava preuzela je ulice ruralnog područja australskog gradića Wangaratta. Vlati visoke trave progutale su pojedine domove, a frustrirani stanovnici svakog dana provode sate i sate na čišćenje znajući da će se vjetar travke i sljedećeg dana napuhati do njihovih domova, javlja Reuters.

Vezani članci Ilustracija Dječaka zatvorili zbog tučnjave s vršnjakom: Proveo je 45 dana u samici, njegov slučaj nije jedini Ilustracija Muškarac dva puta u istom tjednu osvojio jackpot: Sve je započelo nakon svađe sa suprugom

S jačim vjetrom, divlja trava prekrila je dvorišta, vrtove i garaže. 'Dnevno potrošim osam sati na čišćenje trave. A ovo je od danas', rekla je Cheryl Lengrand, stanovnica Wangaratta, pokazujući na hrpu suhe trave koja joj se nalazi u dvorištu.

Lokalni mediji izvijestili su da stanovnici s travom imaju problem već godinama, ali ove godine ljeto je još suše, pa i je utoliko i problem veći.

Stanovnici smatraju da trava dolazi s obližnjeg polja koje farmer ne održava. Lokalne vlasti odbile su pomoći stanovnicima u čišćenju.
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju