Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna priča

Transvestit iz Berlina tvrdi: Ja sam prava vampirica i ovisna sam o krvi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Ja sam prava vampirica i ovisna sam o ljudskoj krvi', kaže za sebe 37-godišnja Lilith Desideria iz Berlina.

List Berliner Kurier prenosi bizarnu priču o transvestitu Lilith, koji je još u dobi od samo 13 godina, razvio 'žeđ' za ljudskom krvi. Tad je prvi put, još kao dječak tada, probao ljudsku krv, tijekom seksualnog odnosa s bivšim partnerom.

Pročitajte i ovo Proslava Nove godine u svijetu - 5 Predivni prizori Pogledajte kako izgledaju slavlja Nove godine u svjetskim metropolama Slika nije dostupna Ne želi nikome nauditi... Tvrdi da je vampir pa preko oglasa traži donatore krvi!

'Bili smo pregrubi i on se ozlijedio, a ja sam tad prvi put okusila krv. Moj svijet se promijenio i moja čula su ojačala. Bolje sam čula i sve sam vidjela u crvenoj nijansi. Osjećala sam kao da sam umotana u mekanu vunu', ispričala je novinarima svoju bizarnu priču ta 'vampirica'.

Pred novinarima je i demonstrirala kako utažuje svoju žeđ na svojoj 28-godišnjoj djevojci Arakniji. Žiletom joj je zarezala ranu te potom isisala krv iz nje. 'Ima metalan okus. Osjećam samo apsolutnu tišinu, mir, mir. Poput droge je, samo mnogo intezivnije', zaključila je Lilith.

Živi u malenom stanu u Berlinu, koji je prožet sotonističkim simbolima, a u sobi ima i crni oltar sa crnim svijećama.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene