Obavijesti Video Pretražite Navigacija
OJAČAJTE IMUNITET

Što sve utječe na naš imunitet i kako mu pomoći na siguran način

PR
PR
Naš organizam je pod stalnim napadom mikroorganizama i toksina te nam je potreban dovoljno jak imunosni sustav kako bismo se obranili.

U proljeće se često osjećamo umorno i bezvoljno, pada nam imunitet i prehladimo se baš kad pomislimo da su zima i sezona obolijevanja gotovi. Nagla promjena vremena nas iznenadi i dočeka nespremne. Naravno, za dobar imunitet su od velike važnosti naša fizička aktivnost, odmor i kvalitetan san te pravilna prehrana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna VIROLOGINJA IZ HZJZ-A Stručnjakinja o nošenju maski: ''Već se pokazalo da infekcije koje inače prehodamo...'' Cjepivo BRIEF CDC-A Što bolje štiti od reinfekcije, cijepljenje ili zaraza? Američki stručnjaci objavili nove zaključke


Nekvalitetna prehrana

Nekvalitetna prehrana čini nas podložnijima infekcijama, usporava oporavak i potencira simptome koji se javljaju kod disfunkcije imunološkog sustava. Osim loše prehrana tu je i cijeli niz negativnih stvari, koji ne pomažu našem zdravlju, a koje je zbog užurbanog i modernog načina života ponekad teško izbjeći, poput pušenja, alkohola i stresa.

Važan unos nutrijenata

Ono što možemo napraviti jest pomoći našem organizmu unosomvažnih nutrijenata za koje je dokazano da doprinose našem imunitetu, a čiji manjak i debalans itekako utječe na naš imunitet, a time i na zdravlje. Na policama ljekarni možemo pronaći različite proizvode koji su upravo te namjene. Sastojci koji takvi proizvodi sadrže su najčešće kombinacije određenih vitamina, minerala i u zadnje vrijeme vrlo popularnog beta-glukana.

Imunosal – prva linija obrane

Imunosal proizvodi za imunitet odlikuju se svojim cjelovitim sastavom koji uz glavni sastojak beta-glukan sadrži zaokruženu formulaciju posebno odabranih vitamina i minerala te drugih mikronutrijenata koji doprinose normalnom funkcioniranju imunološkog sustava, ali i smanjenju umora i iscrpljenosti te normalnom metabolizmu energije. Imunosal je razvijen i proizvodi se u Hrvatskoj.

PR PR

Prirodni beta-glukan

Glavni sastojak svih Imunosal proizvoda je visokopročišćeni Goldcell® beta-glukan izoliran iz stanica kvasca. Riječ je o prirodnom beta-glukanu provjerene kvalitete, siguran je za korištenje i što je najvažnije nema štetnih nuspojava. Osim toga, za razliku od proizvoda slične namjene, Imunosal proizvodi sadrže cijeli spektar vitamina i esencijalnih minerala.


Koenzim Q10

To su redom vitamini C, D i E, svih 8 vitamina B skupine te za imunitet važni minerali cink, željezo i selen. Imunosal proizvodi za odrasle sadrže i visokovrijedan koenzim Q10. Riječ je o izuzetno važnom sastojku koji se nalazi u gotovo svim stanicama u tijelu, a sudjeluje u procesu dobivanja stanične energije.

 

Broj 1 dvije godine zaredom

Osim brojnih korisnika, prvenstveno roditelja, kvalitetu Imunosal proizvoda prepoznale su i magistre u ljekarnama jer je, prema istraživanju neovisne agencije Promocija plus, Imunosal čak dvije godine zaredom odnio titulu proizvoda broj 1 za imunitet.

Imunosal linija

Imunosal liniju čine pet proizvoda: Imunosal kapsule za odrasle, Imunosal tekući dodatak prehrani za djecu od navršenih godinu dana, Imunosal Senior kapsule za zrelu dob (50+), Imunosal šumeće tablete pogodne i za djecu od 6 godina, ali i za odrasle te Imunosal pastile za djecu od 3 godine. Proizvodi se prodaju u svim ljekarnama ili ih možete naručiti OVDJE.

Za dodatne informacije posjetite službene stranicewww.imunosal.hr
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene