Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kreativac na djelu

Što kažete na ovu prosidbu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Lawrence Key, mladić iz Hertfordshirea, na kreativan je način zaprosio svoju djevojku.

Lawrence je isplanirao posjet zabavnom parku, sa svojom djevojkom Sophie i prijateljima. Sofie nije imala pojma što joj Lawrence sprema. On je, skupa sa prijateljima, smislio cijeli scenarij prosidbe. Odlučio se da će Sophie zaprositi bez da joj išta kaže.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Fijasko Prosidba je dobro tekla dok nije izvadio cvijeće, tada mu je pokušala opaliti šamar Slika nije dostupna Vrtlog emocija Od depresije do euforije: Pogledajte prosidbu koja je cijeli stadion držala u drami

Lawrence je predlozio da probaju vožnju deblom niz rijeku. Sophie je sjela prva a Lawrence je sa prijateljima sjeo iza nje. Dok je Sophie uživala u vožnji, dečki su izvadili katone na kojima je bila napisana prosidba.

Kada je vožnja završila, dečki su Sophie prekrili oči i odveli je do kućice gdje se podižu suvenir slike od vožnje. Nakon što je vidjela što je Lawrence pripremio, Sophie je briznula u plač. Lawrence je kleknuo i izvadio anktikni prsten svoje bake. Sophie je pristala bez razmišljanja.

>> VIDEO: Ovakvu prosidbu još niste vidjeli!

'Nije mi bilo jasno zašto je Lawrence cijelo vrijeme na sebi imao jaknu kada je vani bilo jako vruće', rekla je Sophie. Dodala je kako je iznanađena da su Lawrence i njegovi prijatelji uspjeli sve sačuvati u tajnosti.

Lawrence je otkrio kako je odahuno kada je Sophie rekla 'da', jer je prosidbu planirao skoro dvije godine.

Drugo iznenađenje uslijedilo je nakon što je Lawrence rekao da idu na putovanje kako bi proslavili zaruke. Destinaciju je držao u tajnosti sve do dolaska u zrakoplovnu luku. Ovaj budući bračni par svoje će zaruke proslaviti u Rimu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene