Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrtlog emocija

Od depresije do euforije: Pogledajte prosidbu koja je cijeli stadion držala u drami

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tih nekoliko minuta više nikoga nije bilo briga što se događa na travnjaku,

Zaljubljenog mladića, koji je u utorak poveo svoju ljubav na utakmicu između New York Yankeesa i Boston Red Soxa u namjeri da je zaprosi na stadionu momčadi koju oboje obožavaju, zadesila je filmska situacija koja je sve gledatelje držala u drami.

Pročitajte i ovo Ilustracija Rezultati ankete Pitali smo vas koji je najgori običaj na vjenčanjima, jedan odgovor daleko je najpopularniji Slika nije dostupna sve završilo na sudu Bizarna drama bivših ljubavnika: "Bacio je moje testise. Stajali su u staklenci pored jaja u hladnjaku"

Naime, tek što je kleknuo ispred nje u želji da joj kaže koliko je voli i da uz nju želi provesti ostatak života, iz ruku mu je ispao zaručnički prsten.

U pomoć se odmah dalo desetak ljudi, ali točno u trenutku kada se učinilo da potraga neće uroditi plodom, došlo je do velikog obrata. 

Prsten je naposljetku pronađen u njezinoj nogavici (da, baš je tako nezgodno odskočio), a sretan je trenutak proslavio cijeli stadion uz ovacije i gromoglasan pljesak.

Sa svojih komentatorskih mjesta su skočili čak i komentatori ESPN-a, a pala je i poneka suza kada je par napokon dobio priliku proslaviti zaruke poljupcem.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene