Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Tih nekoliko minuta više nikoga nije bilo briga što se događa na travnjaku,


Zaljubljenog mladića, koji je u utorak poveo svoju ljubav na utakmicu između New York Yankeesa i Boston Red Soxa u namjeri da je zaprosi na stadionu momčadi koju oboje obožavaju, zadesila je filmska situacija koja je sve gledatelje držala u drami.

Vezani članci Mya Godinama je bila sama, a sad je objavila da se udala za misterioznog muškarca čije ime ne želi otkriti Justin Bieber (Foto: Instagram) Justin Bieber potvrdio zaruke: ''Hailey Baldwin, ti si ljubav mog života, ne želim ga provesti ni s jednom drugom''

Naime, tek što je kleknuo ispred nje u želji da joj kaže koliko je voli i da uz nju želi provesti ostatak života, iz ruku mu je ispao zaručnički prsten.

U pomoć se odmah dalo desetak ljudi, ali točno u trenutku kada se učinilo da potraga neće uroditi plodom, došlo je do velikog obrata. 

Prsten je naposljetku pronađen u njezinoj nogavici (da, baš je tako nezgodno odskočio), a sretan je trenutak proslavio cijeli stadion uz ovacije i gromoglasan pljesak.

Sa svojih komentatorskih mjesta su skočili čak i komentatori ESPN-a, a pala je i poneka suza kada je par napokon dobio priliku proslaviti zaruke poljupcem.