Stanovnici najvećeg ruskog nastanjenog otoka, Šaklina, ostali su u čudu kad je ovog tjedna na njegovoj obali Tihi ocean isprao leš nepoznate životinje dug preko četiri metra.


Ruskim medijima širi se priča o tome što je Tihi ocean isprao na obalu otoka Šaklina, pored grada Šakterska, na dalekom istoku Rusije. Leš misterioznog čudovišta, koje je more ispralo pronašla je nekolicina lokalnih ribara.

Vezani članci Francuski ribari prosvjeduju Francuski ribari zaprijetili blokadom luke, a ministar da će isključiti struju otoku WTF (Foto: klyker.com) Netko im je podvalio vodu umjesto votke, to je jedino objašnjenje zašto su Rusi potpuno skrenuli

Odmah su primijetili da stvor nema peraje te da ima krzno na repu i nešto što sliči pandžama, no o čemu je zapravo riječ, nitko zasad ne zna. U priču su se uključili i znanstvenici te lokalne vlasti, prenosi English Russia.

Iako se ne zna o kakvom je stvoru riječ, nagađa se da bi to mogao biti nekakav nepoznati sjeverni rođak delfina, koji je razvio krzno kako bi mogao preživjeti u hladnim vodama sjevernih mora. Pogledajte fotografije pa procjenite sami o čemu je riječ.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook