Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ovo sigurno nije očekivala

Šokantno: Naišla na oglas u kojem se prodavalo njezino dijete!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Neidentificirana Kanađanka iz St.Johna policiji je prijavila da je surfajući internetom naišla na stranicu gdje je vidjela oglas u kojem se prodavalo njeno dijete.

Kanađanka je jednom prilikom postavila slike dijeteta na Facebook. Upravo je te slike našla na oglasu koji je prodavao njezino dijete. Oglas je u međuvremenu uklonjen ali policija ima osumnjičenika.

Pročitajte i ovo Napad Irana na Izrael U bolnici je Sedmogodišnja djevojčica bori se za život, njezin dom pogodio je šrapnel iranske rakete: "Spavala je u kući, a onda je palo na nas" Miljacka Privezani zajedno Užas u Sarajevu: Iz Miljacke izvučena tijela majke i četverogodišnjeg djeteta

>> Okrenula suprugovu nevjeru u svoju korist!

'Meni se ovo čini kao nečija neslana šala ili uvrnuti smisao za humor', rekao je policijski načelni Steve Perret. Dodao je da je na istoj internetskoj stranici objavljen i oglas u kojem se prodavao mrtav pas. 'Nažalost, previše ljudi na internetu otkriva osobne informacije koje rezultiraju krađom identiteta', rekao je Perret.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene