Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zanimljiva dosjetka

Okrenula suprugovu nevjeru u svoju korist!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ljutita supruga koju je muž ostavio zbog 22-godišnje studentice koristi obiteljsku aferu kako bi prodala kuću u kojoj su nekoć skupa živjeli.

Elle Zober je 37-godišnja supruga i majka koja je odlučila postaviti zanimljiv oglas za prodaju ispred svoje kuće. Naime, kuću s tri spavaće sobe je stavila na prodaju zbog suprugove nevjere, a na oglas je napisala: 'Muž nas je ostavio zbog 22-godišnje djevojke! Kuću prodaje ponižena vlasnica. Neka se preljubnici ne javljaju!', piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Supružnik na prodaju Dala muža u oglas: 'Hraniti svakih par sati. Moguća zamjena' Slika nije dostupna Oglasom na eBayu prodaje suprugu!

>> Zbog nevjere plaće muževa isplaćuju na račune - žena!

Par se nakon 10 godina braka razveo u travnju kada je gospođa Zober otkrila SMS poruku jedne studentice koju je njezin suprug dobio na mobitel. Ubrzo se odlučila na prodaju kuće koja se na tržištu nudi za 189.940 dolara. 'To je, zapravo, bila ideje moje majke, ali sam ja malo preradila, jer to baš i nije bilo lijepo', kazala je Zober.

Zober je rekla i kako je o svemu ovome razgovarala sa suprugom koji smatra da je oglas jako smiješan te da će privući jako puno kupaca. Isto tako, kaže kako su reakcije na ovakav oglas bile različite.' Jedni kažu da ga trebam spaliti u dvorištu, a drugi da ne iznosim svoje prljavo rublje u javnost', dodala je. No, gospođa Zober to ne vidi kao iznošenje prljavog rublja u javnost, već kao smiješan način za prodaju doma.
'Nije riječ o osveti. Što je učinjeno, učinjeno je. Mi samo želimo prodati naš dom, voljeli smo ga, vodili brigu o njemu i sad imamo razlog zbog kojeg ga prodajemo', kazala je.

>> Muž i žena ljubavnika pošpricali sprejem za medvjede, htjeli ga izbosti nožem

Čini se kako ovaj jedinstveni marketinški trik doista i donosi rezultate jer je interes veći nego je gospođa Zober očekivala. Dodala je i kako se par puta našla u neugodnoj situaciji zbog poziva na večeru.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene