Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prizor je zabilježen u lipnju jednoj crkvi u meksičkom Saltillu.


Zahvaljujući portalu Adimensional, čiji se vlasnik bavi istraživanjem paranormalnih fenomena, svijet upravo obilazi snimka na kojoj možemo vidjeti razapetog Isusa Krista kako otvara oči.

Vezani članci Pijavica Snimili prekrasni prirodni fenomen, nisu mogli vjerovati svojoj sreći kad su ga vidjeli Slika nije dostupna Srbin preživio nemoguće: Metalna noga stolice probila mu glavu

Prizor je zabilježen u lipnju jednoj crkvi u meksičkom Saltillu, te je od objave na YouTubeu, od 3. kolovoza do danas, skupio preko milijun pregleda.

Budući da je doista bizaran, u svakom je od gledatelja izazvao nekakvu reakciju. I dok je u nekima probudio nadu i spokoj, a u drugima jezu, u nekima je potaknuo i potrebu da upotrijebe dosta ružnih riječi.   

Mnogi su se, naime, sa snimkom počeli sprdati uvjereni da je montirana, međutim unatoč opaskama, vlasnik spomenutog portala Ivan Escamilla ostao je uporan u uvjerenju da nema mjesta prevari.

Dapače, tvrdi da je video pregledalo više od dvadeset različitih stručnjaka - od onih za obradu slike pa sve do svećenika - te navodi da nitko od njih nije uočio nešto sporno.