Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Prizor je zabilježen u lipnju jednoj crkvi u meksičkom Saltillu.


Zahvaljujući portalu Adimensional, čiji se vlasnik bavi istraživanjem paranormalnih fenomena, svijet upravo obilazi snimka na kojoj možemo vidjeti razapetog Isusa Krista kako otvara oči.

Vezani članci Ilustracija Novi potres pogodio Meksiko: "Zgrade su se snažno tresle" Selo na obali Sumatre nakon tsunamija 2004. Najčudovišniji potresi u povijesti: Jedan je iza sebe ostavio više od 220 tisuća smrti, a onaj od 9,5 po Richteru uništio milijune domova

Prizor je zabilježen u lipnju jednoj crkvi u meksičkom Saltillu, te je od objave na YouTubeu, od 3. kolovoza do danas, skupio preko milijun pregleda.

Budući da je doista bizaran, u svakom je od gledatelja izazvao nekakvu reakciju. I dok je u nekima probudio nadu i spokoj, a u drugima jezu, u nekima je potaknuo i potrebu da upotrijebe dosta ružnih riječi.   

Mnogi su se, naime, sa snimkom počeli sprdati uvjereni da je montirana, međutim unatoč opaskama, vlasnik spomenutog portala Ivan Escamilla ostao je uporan u uvjerenju da nema mjesta prevari.

Dapače, tvrdi da je video pregledalo više od dvadeset različitih stručnjaka - od onih za obradu slike pa sve do svećenika - te navodi da nitko od njih nije uočio nešto sporno.  

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju