Oduševljenje i nevjerica mogli su se vidjeti na licima korisnika Ubera po koje je, umjesto uobičajenog vozila, proteklog vikenda u Zagrebu došla 11-metarska Hummer limuzina.


Kao iznenađenje ju je korisnicima UBER-a poslao Iskon Internet, koji je na taj način želio nasumičnim sretnicima omogućiti da osjete kako je to živjeti poput Iskon tisućaša.

Ekipa InMagazina skrivenom je kamerom snimila korisnike UBER-a za vrijeme luksuzne vožnje, koju će sigurno pamtiti cijeli život. Reakcije su bile svakakve, od šoka i nevjerice do potpunog oduševljenja, a nekima je ovo bila najljepša stvar koja im se dogodila u životu.

Prijavite se za vožnju limuzinom!

I vi možete u stilu sa svojim društvom otići na kavu ili večernji izlazak, prijavom za besplatnu vožnju limuzinom u ovoj Uberovoj i Iskonovoj akciji. Jednostavnom prijavom putem online obrasca odaberite željeno polazište i odredište za vožnje Hummer limuzinom u subotu, 12. studenog 2016. godine. Sve detalje o ovoj akciji i obrazac za prijavu potražite na Iskonovom Facebooku.

Postanite Iskonovi tisućaši

Iako se riječ tisućaš ne koristi u našem jeziku, ona najbolje opisuje Iskonovu aktualnu jesensku akciju, u kojoj odabirom paketa interneta, televizije i(li) telefona korisnici plaćaju minimalnu, a surfaju maksimalnom brzinom koju linija može podržati.

Uz to svaki korisnik dobiva 1000 kuna koje može potrošiti na Iskon.Webshopu za uređaj po vlastitom izboru ili kao popust na iznos mjesečne pretplate tijekom trajanja ugovora.