Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Shooster dan Air Max Fun

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vidimo se u City Center one Split! Subota 18.3. i nedjelja 19.3. od 10 do 20 sati.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna SHOOSTER Timberland Radford - rođen je novi klasik Slika nije dostupna Svi bulje u Andrassy i Dečaka!

Stiže proljeće, a s njime konačno i lijepo vrijeme koje te mami van. Vrijeme je za razgibavanje u najdražim tenisicama ili baš razmišljaš o novim? Sve one koji dođu u City Center Split, razina 1, ovaj vikend očekuje super zabava uz vrhunske tenisice i nabrijan program koji uključuje i osvajanje stvarno vrijednih nagrada i popusta.

SHOOSTER DAN AIR MAX FUN zove se ovo događanje koje se ne propušta, bilo da volite kreirati i oslikavati stvari, bilo da prštite natjecateljskim duhom ili jednostavno želite do super popusta i nagrada. Zvijezda dana su legendarne Nike Air Max tenisice koje će se moći osvojiti sudjelovanjem u igrama.

Na ovom Shooster danu proslavljamo 30. obljetnicu pojave tih tenisica. Veliki dizajner Tinker Hatfield kreirao ih je inspiriran pariškim Pompidou centrom i njegovim pomaknutim inside out principom. Hatfield je tako po prvi put izložio dotad skriveni zračni jastučić tenisica, što je izazvalo pravu revoluciju u svijetu urbane ulične mode i preobrazilo Nike od velikog u ključnog igrača na svjetskoj sceni. Pozivamo te da skupa proslavimo i Air Max dan koji se obilježava 26.3.

Shooster već dugo surađuje s poznatim street art imena pa je tako i ovaj put. SHOOSTER NIKE AIRTIST zona je u kojoj dizajniramo virtualne Air Max tenisice uz pomoć Modula. On na licu mjesta na posebnom ekranu prema željama sudionika oslikavati digitalne tenisice.

Želimo vidjeti kako pravi sneakmeisteri zamišljaju svoje savršene airmaxice. Sve koji se upuste u dizajniranje nagrađujemo popustom od 10% za kupnju u Shoosteru. One koji svoju kreaciju i podijele na Facebooku koristeći #shoosterdan nagrađujemo s 20% popusta na kupnju para tenisica Nike Air Max. Najoriginalniju viziju Air Max tenisica očekuju i nagada, Air Max tenisice naravno.

To nije jedina suradnja s umjetnicima druga ide pod nazivom AIR MAX BOX OF ART gdje uz Modula surađujemo s Lunarom i Hanom Tintor. Poznato je da pravi ljubitelji tenisica svoje tenisice čuvaju doma u kutijama. Ako si i ti među njima Shooster će ti omogućiti da osvojiš unikatni box/ormarić u koji stane 8 kutija za tenisice za svoju sobu!

Naši street artisti će u svom stilu oslikati kutiju koje ćemo izložiti na Shooster danu. Oni koji ih žele i osvojiti samo trebaju osmisliti fotografiju na koju će ‘ugurati’ što više kutija od tenisica. Svoje fotografije do 26. ožujka objavite uz hashtag #shoosterdan i #airmaxboxofart. Top 3 osobe koje na fotki imaju najviše vidljivih kutija, osvajaju po jedan od tri unikatno oslikanih ormarića od strane našeg sjajnog street art trojca.

Uz umjetnost i kreiranje, bit će i akcije! Ta akcija zvana USKOČI U SHOOSTER PRIČU uključuje posebnu dinamičnu foto zonu koja fotografira ljude u pokretu i iz toga odmah radi GIF. Skok te vodi do popusta od 10% ili 20% za kupnju Nike Air Max modela u Shoosteru, cool privjeska a najbolji vikend ‘skakač ili skakačica’ uskočit će u nove Nike Air Max tenisice.

I na kraju, kao i uvijek na Shoosterdanu, imamo i virtualni obračun u igranju video igrica koji zovemo SHOOSTER GAMERS WANTED! Ovaj put tražimo najbolje u igranju igrice PlayStation VR Fruit Ninja: svi igrači dobit će popust od 10% u Shoosteru, igrači koji dođu na 2. level dobiju popust od 20% na kupnju para Air Max tenisica, a oni koji dođu na 3. level dobiju Nike Gym Sack ruksak. Igrač/-ica dana koji postigne najbolji rezultat dana osvaja Nike Air Max tenisice. Gameri pozivamo vas na igru!

Shooster dan Air Max Fun zamišljen kao dobra kombinacija zabave, nagradnih igara, kreiranja i natjecanja, naravno uvijek uz predstavljanje vrhunskim modela Nike Air Max tenisica. Sigurni smo da nemate bolji poziv kako provesti ovaj vikend od Shooster dana – čekamo vas u City Center one Split!

Slijedeći vikend, 25. i 26.3., proslavu Air Max dana nastavljamo na kontinentu, drugim Shooster Dan Air Max Fun eventom u zagrebačkom Arena centru, uz jednako dobru kombinaciju zabave, natjecanja i nagradnih igara!
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene