Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Stup je mogao pasti i na majku s djetetom u kolicima.


Brižni mladić koji je u petak u ruskome gradu Kemerovu pokušao zarotirati semafor tako da i ostali pješaci jasno vide što na njemu stoji, ostao je u šoku kada je stup pao posred ceste, a aparat se razbio u desetke dijelova.

Vezani članci Raketa, ilustracija (Foto: BRUCE WEAVER / AFP) Rusija tvrdi da je sirijska raketa zamalo pogodila putnički zrakoplov U požaru u trgovačkom centru poginulo 41 dijete (Foto: AFP) Guverner oblasti u kojoj je u požaru poginulo 41 dijete podnio ostavku: "Ovo je jedina prava odluka"

No, ukoliko je mladić u prvome trenutku i požalio što se išao miješati u posao za koji su zadužene gradske službe, svejedno je u konačnici napravio dobro djelo jer je stup mogao izazvati tragediju.

Ispravno su to primijetili brojni korisnici tamošnjih društvenih mreža, koji su u komentarima naglasili da je stup isto tako mogao pasti na majku s djetetom u kolicima.

Video je osobito naljutio građane Kemerova, koji su s pravom upitali na što se izdvaja novac koji uplaćuju u gradski proračun ako stupove pridržavaju daske, a k tome je još zaduženima problem građane upozoriti da se oteo zagrljaju betona.