Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Automania

KAD RUSIMA 'PREKIPI' E sada ćeš ići i kroz snijeg

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo normalan auto ne može.

Jedan Rus iz Omska, očito nezadovoljan ograničenim mogućnostima svoje Lade Samare na snijegu, odlučio je svojim nedaćama stati na kraj te napraviti, ni više ni manje, tenk od svojeg neuništivog ljubimca.

Pročitajte i ovo Ljudi odaju počast stradalima u terorističkom napadu u Moskvi 140 mrtvih i 182 ranjenih Nema kraja agoniji nakon terorističkog napada u Moskvi: Još se uvijek traga za 95 nestalih osoba Rusiji je teško povjerovati da je Islamska država odgovorna za teroristički napad Napad u Moskvi Rusiji je teško povjerovati u krivnju Islamske države: "Zapad se požurio pripisati im odgovornost"

Za izradu ovog neobičnog vozila na gusjenični pogon, koristio je dijelove s auto otpada, metalni otpad i kao referencu, video koji je vidio na televiziji. U tom videu, kojeg možete vidjeti niže priloženog, svidjela mu se ideja da s tako prerađenom Ladom (u slučaju videa, riječ je bila o dvije Nive), može ići kamo god poželi po snijegu, prenosi English Russia.

Da približi svoje novo vozilo porodici ruskih tenkova, nazvao ga je slično poput tenka, odredivši mu ime T-21099. Pogledajte galeriju fotografija pa prosudite sami o ovom hibridu tenka i Lade, kojeg smo od milja nazvali - Lenk.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene