Puno više od običnog pokazivača vremena. Sat je i modni dodatak koji služi da dodatno naglasi vaš izgled, a služi i da ostavite snažan dojam.

Galerija PR PR PR +4 PR

 Također, satovi mogu postati obiteljsko naslijeđe i simbol važnog događaja u životu. Oni predstavljaju statusni simbol! Upravo takav je i ovaj jedinstveni muški luksuzni sat koji uvijek ide u korak s vremenom zahvaljujući bezvremenskom dizajnu kojim neodoljivo podsjeća na ronilačke satove.

Vezani članci PR Jedinstveni ručni sat neprikosnovene elegancije i vrhunske izrade za muškarce koji znaju što žele PR Ultimativni modni i sportski dodatak za sve moćne i snažne muškarce

Nevjerojatno lijep i atraktivan sat daleko je najpopularniji muški model. Izdvaja se zbog svog specifičnog izgleda i besprijekorne izrade.

PR PR

Elegantni muški sat vrhunske kvalitete

Sat profinjenog izgleda London Silver pravo je umjetničko djelo koje će zadovoljiti kriterije svakog ljubitelja satova. Donosi vam klasiku i eleganciju s jedne i odličnu kvalitetu s druge strane. Ovaj neprikosnoveni model plijeni svojim savršenim dizajnom i jednostavnošću koju posjeduje.

Pripada kategoriji klasičnih muških satova stvorenih za svakodnevno nošenje u svim prilikama.

Pokreće ga kvalitetni automatski mehanizam koji se samostalno navija.

Vrhunski muški sat London Silver napravljen je od nehrđajućeg čelika što ga čini otpornim na udarce.

Iako je napravljen od čelika, remen sata je izuzetno udoban i ne stvara nelagodu tijekom cjelodnevnog nošenja ili bavljenja određenim fizičkim aktivnostima. Također, ne klizi i ne potiče znojenje.

PR PR

Obično neobičan brojčanik s otvorenim kućištem

Većina satova pokazuje vrijeme pomoću tradicionalnih brojčanika u zatvorenom kućištu koje vam omogućuje da vidite samo kazaljke. Ali neki hrabri proizvođači idu korak dalje u dizajniranju inovativnih brojčanika.

Tako muški sat London Silver posjeduje iznimno neobičan brojčanik kojeg krase pravilne linije. Na njemu se nalaze jasno izraženi pokazatelji vremena što omogućuje dobru čitljivost. Kazaljke na satu su oštrih bridova, ali neobičnim ga čini ono što se nalazi ispod kazaljki, odnosno brojčanika. To je otvoreno kućište. Kućište je otvoreno i s jedne i s druge strane. Na ovaj su način urari pokušali do zadnjeg detalja otkriti kako funkcionira brojčanik i automatski mehanizam koji pokreće ovaj sat. Ako ste pravi ljubitelj urarstva, ovaj sat vam nudi mogućnost pregleda unutrašnjosti sata do posljednjeg detalja. Mehanizam kojeg ćete vidjeti pokreće sat London Sliver i čini ga jednim od najpreciznijih satova na svijetu.

Iako djeluje kao skupocjeni sat, predstavlja savršen omjer cijene i kvalitete. Cjenovni rang mu je daleko ispod drugih satova lošije kvalitete. Srećom, pravi ljubitelji satova su prepoznali njegovu kvalitetu i već u svojoj prvoj sezoni London Silver je nadmašio sve prodajne planove i postao najprodavaniji model. To ga definitivno čini najpopularnijim muškim satom.

Stoga vam pokraj ovog sata neće biti potreban nijedan drugi, jer London Silver je sat za sva vremena.

PR PR

Sat u kojeg vrijedi uložiti

Danas ljudi, iako imaju sat, posežu za mobilnim telefonima kako bi provjerili koliko je sati. Ali ručni sat je i dalje jednako vrijedan te se isplati uložiti u njega.

Ovo su glavni razlozi zašto se isplati uložiti u ručni sat London Sliver:

• dugotrajnost
• univerzalnost
• praktičnost
• sentimentalnost.

Za razliku od ovog sata, mobilne telefone ćete češće mijenjati. Na satu ćete samo s vremena na vrijeme trebati promijeniti bateriju.

Prilikom odabira sata važno je obratiti pažnju na njegov izgled. London Silver odlikuje njegov klasičan stil. Univerzalan je i lako se uklapa u skoro svaki stil odijevanja, jer ipak je ovo i modni dodatak.

Izuzetno je praktičan. Kada ga imate na ruci u trenu možete saznati koliko je sati. Nema potrebe vaditi telefon iz džepa ili torbe jer tako gubite vrijeme. Ručni sat London Silver je zbog toga najbolji saveznik svima onima koji su često u gužvi.

Osim toga, satovi su oduvijek imali sentimentalnu vrijednost i uz njih su se osobe mogle emocionalno vezati. Često su dragocjeno obiteljsko naslijeđe, jer vam dobar sat može trajati tijekom cijelog života. Vjerojatno su vam otac i djed pričali kako su oni od svog oca i djeda dobili sat kao uspomenu da ih podsjeća na njih. Tako i vi možete pretvoriti ovaj sat u vaše obiteljsko naslijeđe koje će se prenositi s generacije na generaciju. To je još jedan dokaz dugovječnosti ovog sata.

PR PR

Zato smo za sve čitatelje pripremili posebno iznenađenje. U razgovoru s distributerom uspjeli smo vam osigurati 50 % popusta na kupovinu sata London Silver. 

VAŽNA NAPOMENA: Ponuda nije vremenski ograničena, ali morate požuriti. Zbog prevelike potražnje zalihe su na isteku, stoga ne dopustite da vam vaše buduće obiteljsko naslijeđe izmakne ispred nosa.

Naručite elegantni ručni sat London Silver i ostvarite nevjerojatan popust na ovaj savršen muški modni dodatak!

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju