Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

'Što nije u redu s tobom?', upitao je Willis Meehan suca meča, bijesan zbog krvoprolića koje je dopustio.


Novozelanđanin Willis Meehan (20), nekadašnji ragbijaš koji se još uvijek nada da će i u tom sportu ostvariti karijeru, postao je jedna od sportskih priča mjeseca jer je poludio na suca boksačkog meča u teškoj kategoriji zato što je odgađao prekinuti borbu.

Vezani članci Mladenka Kakav kaos: Mladenka se potukla na livadi, pijana prijateljica ''odmarala se'' na asfaltu... Vršnjačko nasilje Nasilnici iz Kaštela: Policija objavila detalje odvratnog zlostavljanja koje je užasnulo Hrvatsku

Naime, Meehan je prije desetak dana u The Trusts Arena u Aucklandu tako tukao Leamyja Tysona Tata (41) da je to bilo ružno za gledati, međutim unatoč tome što je Tato stajao u ringu kao 'vreća mesa' i trpio strašne udarce, sudac je oklijevao s prekidom.

2 u 1 - vjenčanje i mlataranje: Svadbeno veselje preraslo u navijačku tučnjavu

Zabrinut za zdravlje protivnika, Meehan je na početku druge runde uzviknuo "prekidaj j****u borbu", a potom je otišao i zagrliti nesretnog suparnika koji je nekim čudom još uvijek stajao na nogama.

"Što nije u redu s tobom?", upitao je Meehan suca, a ostalo je nejasno i zašto ljudi iz Tatovog kuta također nisu ranije reagirali.

Meehan je, dodajmo, nekoć igrao ragbi za Sydney Roosterse, međutim izbačen je iz kluba nakon što je optužen za pljačku i nanošenje teških tjelesnih ozljeda. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook