Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Letjele šake

2 u 1 - vjenčanje i mlataranje: Svadbeno veselje preraslo u navijačku tučnjavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ako je suditi prema snimci, čini se da nakon obračuna ipak nije bilo potrebe za intervencijom liječnika.

Grupa navijača varšavske Legije, redom uzvanici jednog vjenčanja, potukli su se prije nešto manje od mjesec dana s navijačima Wisłe Plock u poljskom gradiću Sierpc.

Pročitajte i ovo Tučnjava u gruzijskom parlamentu Zbog kontroverznog zakona VIDEO Kaos u parlamentu: Zastupnik tijekom govora dobio udarac u glavu, odmah izbila velika tučnjava Nasilje u školi tučnjava profesora i učenika VIDEO Za Dnevnik Nove TV svoju stranu priče iznijeli su učenici koji su stali u obranu uhićenog profesora: "Učestalo je provocirao, spominjao mu suprugu..."

Kavga je počela kada su svatovi poželjeli razviti transparent, čestitku mladencima uz koju je jasno stajalo za koji im klub srce kuca.

Mladići priskočili u pomoć ženi koju je suprug tukao na parkiralištu

Transparent su baš u zao čas primijetili navijači Wisłe, te je u tren oka nasred prometnice, točno ispred ulaska u jedan rotor, počela sveopća tučnjava u kojoj su 'ultrasi' iz Plocka izvukli deblji kraj.

Svatovi su potom dovršili započeto, a ako je suditi prema snimci koja je tek prije dva dana postala viralna, u obračunu nitko nije teže stradao. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene