Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Fetiš na stopala

Potraga za muškarcem koji ženama na silu siše palčeve

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iako nema ništa ilegalno u tome da netko ima fetiš na stopala, policija u Arkanzasu traga za muškarcem koji je 83-godišnjakinji 'posisao' palac bez njezine dozvole.

Policija je prošli tjedan zaprimila čak dva poziva zbog muškarca koji voli sisati ženske palčeve - željele to žene ili ne. 'Želimo ga maknuti s ulice', kazala je glasnogovornica policije u Conwayu LaTresha Woodruff.

Pročitajte i ovo Ilustracija Neobično objašnjenje Gost hotela probudio se usred noći i ostao u šoku: "Menadžer mi je sisao nožne prste!" Slika nije dostupna Sve je moguće Žena na stopalu ima dio dojke - bradavicu!

Nepoznati muškarac je prošle subote prišao 83-godišnjoj Ruth Harris dok je sjedila ispred svog stana. Kazao joj je kako mu se sviđaju njezina stopala. Potom joj je skinuo cipelu i počeo joj sisati palac.

'Zatim je pitao može li je poljubiti, a ona mu je rekla da ne može te da je lud', piše u izvješću policije.

Muškarac je ubrzo nakon toga otišao jer su u dvorište počeli ulaziti ljudi. Nekoliko dana kasnije, u srijedu, policija je zaprimila novu prijavu. Nazvala je žena koja je rekla kako je u subotu, dok je bila u kupovini, primijetila da u nju zuri jedan muškarac. Prišao joj je i rekao kako ima fetiš na stopala, da su 'njezini nožni prsti tako dugački i sočni' te da ih želi sisati. U tom trenutku zazvonio joj je mobitel i muškarac se povukao. Policiji je rekla kako je muškarac imao neuredne nožne prste.

Ovo nije prvi put da u tom kraju imaju ovakav problem. 90-ih je na teritoriju Little Rocka i Conwaya 'operirao' muškarac poznat pod nadimkom 'Toe Suck Fairy'. Napadač pravog imena Michael Robert Wyatt pretvarao se da je ortoped kako bi mogao dirati i sisati nožne prste. Dobio je tek uvjetnu i novčanu kaznu, a sud mu je naredio i terapiju. Ubrzo su ga zbog sličnih djela ulovili i u drugom gradu, a uvjetna mu je kazna preinačena u zatvorsku. 1991. je osuđen na 4 godine zatvora nakon što je jednoj ženi prijetio da će joj odsjeći stopala i sisati prste dok ne iskrvari.

Dva desetljeća kasnije policija u Conwayu ne isključuje mogućnost da se radi o istom čovjeku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene