Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ravnatelj škole

Spavao je s više od 12.000 prostitutki, najmlađa je imala samo 13 godina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Takashima je bogatu karijeru u plaćanju sekualnih usluga započeo davne 1988. godine i sve je djevojke bilježio fotoaparatom.

Yuhei Takashima (64) iz Yokohame, nekoć srednjoškolski ravnatelj, uhićen je u domovini pod optužbom da je spavao s više od dvanaest tisuća prostitkutki na Filipinima, odnosno da je deset posto od tih djevojaka bilo maloljetno.

Pročitajte i ovo Japanski tenkovi na vojnoj vježbi Jačanje suradnje Dramatično upozorenje: "Svijet je na povijesnoj prekretnici, nadam se da će Amerika to razumjeti" Ilustracija Tlo ne miruje VIDEO Snažan potres pogodio Japan

Prema optužnici kojom ga se tereti, neke od njegovih žrtava su imale samo 13 godina, a da nije previše birao svjedoči to što je navaljivao i na starije gospođe (jedna je imala 70).

Takashima je bogatu karijeru u plaćanju sekualnih usluga započeo davne 1988. godine kada je dobio posao u jednoj japanskoj školi u Manili, a s praksom nije prestao ni tri godine kasnije kada se trajno vratio u "Zemlju izlazećeg sunca".

Na turneje po Filipinima je odlazio tri puta godišnje, pa su vlasti izračunale da je tu državu posjetio sveukupno 65 puta.

Vrijedi dodati i to da je policija kod njega pronašla oko 150 tisuća razvrstanih fotografija u 400 albuma, a na što je odgovorio da je sve te djevojke slikao kako bi imao na njih uspomene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene