Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Takashima je bogatu karijeru u plaćanju sekualnih usluga započeo davne 1988. godine i sve je djevojke bilježio fotoaparatom.


Yuhei Takashima (64) iz Yokohame, nekoć srednjoškolski ravnatelj, uhićen je u domovini pod optužbom da je spavao s više od dvanaest tisuća prostitkutki na Filipinima, odnosno da je deset posto od tih djevojaka bilo maloljetno.

Vezani članci Deset godina Fukušime Deset godina od Fukušime, potres magnitude 9 izazvao najgoru nuklearnu katastrofu nakon Černobila: "Najvažnije nam je preživjeti kao zajednica" Slika nije dostupna Filipini održavaju vojne vježbe sa SAD-om i Japanom u Južnom kineskom moru

Prema optužnici kojom ga se tereti, neke od njegovih žrtava su imale samo 13 godina, a da nije previše birao svjedoči to što je navaljivao i na starije gospođe (jedna je imala 70).

Takashima je bogatu karijeru u plaćanju sekualnih usluga započeo davne 1988. godine kada je dobio posao u jednoj japanskoj školi u Manili, a s praksom nije prestao ni tri godine kasnije kada se trajno vratio u "Zemlju izlazećeg sunca".

Na turneje po Filipinima je odlazio tri puta godišnje, pa su vlasti izračunale da je tu državu posjetio sveukupno 65 puta.

Vrijedi dodati i to da je policija kod njega pronašla oko 150 tisuća razvrstanih fotografija u 400 albuma, a na što je odgovorio da je sve te djevojke slikao kako bi imao na njih uspomene.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook