Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Najveća obitelj na svijetu živi u Indiji u ogromnoj zgradi na četiri kata, sa 100 soba, a članova je 181!


Ako vam je dosad bilo teško čekati nekoliko minuta pred kupaonicom, ako ste se neumorno borili za glavni naslonjač u dnevnom boravku ili ste uvijek prvi htjeli zagrabiti 'nedjeljnu juhicu'…zamislite kako to tek funkcionira u ovoj obitelji?!

Vezani članci Slika nije dostupna Kakav kralj! On ima čak 100 žena! Slika nije dostupna Jurile u bolnicu vidjeti dragog i shvatile da hoda s njih - 17!

Ziona Chana (67), 'glava' je najveće svjetske obitelji, koja ima181 člana - uz Ziona, tu je 39 žena, 94 djece, 14 snaha i 33 unuka. Građevinski radnik, čije najmlađe dijete ima tek 5 godina, stalno je zauzet, no usprkos tome kaže da je blagoslovljen. 'Smatram da sam sretan čovjek, ipak sam suprug 39 žena i 'glava' najveće svjetske obitelji', kaže.

Žive u četverokatnici u Baktwangu, u zgradi bivše vojarne. Zionina prva i 'glavna' supruga Zathiangi (71) organizira sve u sklopu doma. Radilo se o ručku, izlascima, svađama…'Najstarija sam i najduže sam u braku s Zionom. Svi u obitelji me poštuju najviše zbog toga', rekla je.

U njihovu domu postoji i tzv. rotacijski sistem, koji se odnosi na obavljanje bračnih dužnosti. Tako Ziona, svakoj od svojih žena pruža jednaku pažnju i nježnost.

Njegov sin Parliana (50) o svome ocukaže da tko pripada sekti koja odobrava poligamiju, mora se oženiti toliko puta da svaka siromašna žena bude zbrinuta. 'Isto tako, moj otac nije samo 'glava' ove kuće, već i vođa 4000 članova sekte Chana', rekao je Parliana.

Dnevnik

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju