Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Sve su djevojke bile uvjerene da su njegove jedine i najveće ljubavi, a jedna je od tih u tu laž vjerovala punih devet godina.


Bolničko osoblje u kineskom gradu Changshi nedavno je nehotice razotkrilo pravo lice lokalnoga Casanove tako što je obavijestilo bližnje o tome da je stradao u automobilskoj nesreći, a na što je u posjet istovremeno dojurilo čak 17 od brige izbezumljenih djevojaka!

Vezani članci Rupert Everett (Foto: IMDB) Nekoć velikog holivudskog šarmera, koji je priznao da je homoseksualac - danas ne biste ni prepoznali Rosie Okomura (Foto: Screenshot/YouTube) Prevarant naišao na krivu osobu i dobio lekciju koju nikad neće zaboraviti

Naravno, sve te sirote cure nisu imale pojma da mu nisu jedine, pa čak i ona koja je s njim provela punih devet godina, otkrivaju tamošnji mediji.

Neke su od njih ispred kamera priznale da su ga financijski sponzorirale ili s njim planirale skorašnje vjenčanje, a čini se da je među njima najgore prošla nesretnica kojoj je napravio dijete.

"Silno sam plakala kada sam čula da je stradao. No, kada sam stigla u bolnicu i vidjela sve te ljepotice kako se redaju ispred sobe, suze su naprosto presušile", izjavila je Xiao Li, jedna od njih.

Mladić, kojeg su mediji predstavili samo kao Yuana, u bolnicu je stigao s ozljedama koje nisu bile opasne po život, a djevojke su se uspjele suzdržati od želje da ga dokrajče.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook