Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan potez

Žena ga je toliko izluđivala da je iz kućnog pritvora 'pobjegao' u zatvor

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Kod kuće nikako nije išlo, bilo je previše tenzija,' rekao je nesretni Francuz.

Philippe Brongniart, 54-godišnji Francuz, namjerno je prerezao svoju elektronsku narukvicu za praćenje, koju mu je dodijelio zatvorski sustav, samo kako bi pobjegao od supruge i vratio se iza rešetaka.

Pročitajte i ovo Ukradeni brak jazavčar nestao u srijedu Ovaj je pas ukraden, traže ga policija i vlasnik: "Vrijedi nekoliko tisuća eura" Policija istražuje smrt Ukrajinca Uhićen je FOTO Policija otkrila tko je ubio Ukrajinca u Slavonskom Brodu, objavili i što je s ostalim privedenima

'Kod kuće nikako nije išlo, bilo je previše tenzija,' rekao je nesretni Francuz iz Annezina na sjeveru Francuske, kada se u ponedjeljak pojavio pred sudom.

Kako je objavio Le Figaro, prenoseći lokalni list La Voix du Nord, bivši generalni direktor lanca restorana osuđen je u veljači 2013. godine na zatvorsku kaznu zbog više prekršaja povezanih s pijanstvom.

Posljednji put kada ga je policija zaustavila za volanom, imao je u krvi 1,6 promila alkohola. Osuđen je na zatvorsku kaznu. Krajem travnja kazna mu je ublažena te mu je određen kućni pritvor, ali uz uvjet da nosi elektronsku narukvicu.

Ceci stavljena narukvica

Brongniart je, međutim, u petak presjekao narukvicu, čime je automatski aktivirao alarm, što je policiji signal za pokušaj bijega. No, Francuz ne samo da je dragovoljno otišao ponovno u zatvor već je i zatražio da ga zadrže. Na njegovu žalost, zahtjev mu je prvo odbijen.

Ipak, nakon što se u ponedjeljak pojavio pred sudom zbog pokušaja bijega te ponovio da ostatak kazne želi odslužiti iza rešetaka, zahtjev mu je uslišen. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene