Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Peruanac pojeo kilu kovanica i čavala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kirurzi u bolnici Cajamarca, na sjeveru Perua, izvadili su gotovo kilu čavala, kovanica i drugih željeznih komadića iz želuca 34-godišnjeg muškarca, hitno hospitaliziranog zbog jakih bolova u abdomenu, priopćeno je u srijedu iz bolnice.

Duševno bolesni muškarac primljen je u bolnicu s 'oštrim bolovima u trbuhu'. 'Nakon pregleda, uvidjeli smo da ima više stotina čavala u želucu', izjavio je liječnik Carlos Delgado. Nakon dvosatne operacije Delgado i njegovi asistenti izvadili su iz želuca Requelmea Abanta Alvarada više od 900 grama čavala, kovanica različite veličine, komadića željezne žice i mali nož.

Pročitajte i ovo Ilustracija siroče malo Dvogodišnjak završio u bolnici zbog bolova, jedva ga spasili: Kirurzi se šokirali kad su mu otvorili trbuh Slika nije dostupna Parazit u djetetu Uspješno operiran trogodišnjak s fetusom blizanca u trbuhu

>> FOTO: Ženi iz želuca izvadili 78 vilica i žlica

'Nikad nisam imao sličan slučaj', izjavio je kirurg. 'Operirao sam puno toga, ali toliko stvari u želucu je doista neobično'. Pacijent je stabilno, oporavlja se, ali ga uskoro očekuje pregled kod psihijatra. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene