Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Liječnici zabrinuti

Papa Frajno mora na dijetu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Liječnici su savjetovali papu da smanji unos masne hrane, osobito tjestenine kako bi se što prije vratio na staru kilažu, te kako bi smanjio mogućnost pojave bolesti.

Papa Franjo poznat je po tome što voli pojesti dobru hranu, a najviše uživa u pizzi, no zbog fine hrane dobio je opomenu liječnika.

Pročitajte i ovo Papa Franjo Opsežno objašnjenje Katolički biskupi protive se blagoslovu istospolnih parova: Vatikan ih pokušao umiriti novim objašnjenjem Papa Franjo na misi Papa uputio važnu poruku: "Trebali bi živjeti svaki dan i svaki trenutak sa zahvalnošću i nadom"

Rečeno mu je da smanji unos nezdrave hrane i počne vježbati. 78-godišnji vrhovni poglavar Crkve vidno se 'ugojio' od kad je iz rodne Argentine stigao u Vatikan. Papa Franjo poznat je po tome da je svaki trenutak iskoristio za pješačenje, no očito se te navike odrekao.

Papa: Napad u Keniji čin bezumne brutalnosti

Od trenutka kada je izabran papom, Franjo je u nekoliko navrata govorio kako neće zauvijek biti na čelu Crkve, što je mnogima bio znak za postojanje zdravstvenih problema, piše Skynews.

Kako pišu talijanski mediji, liječnici su savjetovali papu da smanji unos masne hrane, osobito tjestenine kako bi se što prije vratio na staru kilažu, te kako bi smanjio mogućnost pojave bolesti.

Njegovi najbliži tvrde kako nije neumjeren u jelu, no činjenica je da više nije toliko pokretan kao što je bio u Buenos Airesu.

A osim što voli tjesteninu i pizzu, papa često uživa u finim desertima. Liječnici upozoravaju kako bi mu se to moglo obiti o glavu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene