Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Horor u malom mjestu

FOTO Ovako je nastala jedna od najvećih horor priča

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon šesterostrukog ubojstva u ovoj kući počele su se događati neobične stvari...

Ronald deFeo Jr. prije 40 godina ubio je svoje roditelje i četvero braće u njihovoj obiteljskoj kući. Kad su ga upitali zašto odgovorio je - 'glasovi su mu rekli da to učinim'. Taj događaj postao je poznat kao 'Horor u Amityvilleu'.

Pročitajte i ovo Samoprozvani doktor Ante Pavlović ponovno ordinira (Foto: Provjereno) - 3 uznemirujući video Zbog ovog priloga Pavlović je završio iza rešetaka: "Sad će on ići na kupanje u jezero ako se meni prohtije. Hoćeš ići sa mnom? Kaži hoću!“ Slučaj iz Indiane nevjerojatno podsjeća na horor Siroče (Foto: Profimedia) prijetila da će ih izbosti Kao iz horora "Siroče": Posvojili "šestogodišnju djevojčicu" pa saznali da je odrasli sociopat koji ih želi ubiti

Godinu dana kasnije jedna druga obitelj je uselila u kuću u kojoj su se zbila ubojstva. Odmah po useljenju počela su se događati neobične i zastrašujuće stvari. Rekli su da je kuća bila nepodnošljiva, iz zidova je curila zelena sluz, osjetili su se neobični mirisi i čuli jezivi zvukovi te da su katkada kućom letjeli predmeti, a čak se i križ okrenuo naopačke.

Iako obitelj Lutz nije bila previše praznovjerna, iz mjera predostrožnosti su pozvali svećenika u kuću ne bi li otjerao eventualno zlo koje je ostalo u kući nakon svirepih ubojstava.

Iskopao leševe 29 djevojčica, od njih napravio lutke i živio s njima u stanu

Kad je svećenik započeo ritual začuo se nepoznat koji im je poručio 'Gubite se!'. Obitelj Lutz u toj je kući živjela svega 28 dana kad su odlučili pobjeći glavom bez obzira.

Po ovim događajima napisana je knjiga, a potom i snimljen cijeli niz filmova.

DeFeo je iza rešetaka nekoliko puta promijenio priču. Između ostalog je rekao kako je njegovu obitelj ubila mafija, drugi put je za sve optužio svoju sestru, spominjao nepoznate pomagače, a detalje iz noći ubojstva je mijenjao nekoliko puta.

Godine 1999. Um je odbijen zahtjev za uvjetnim puštanjem na slobodu, a sljedeće saslušanje za uvjetnu mu je na rasporedu sljedeće ljeto, piše NYDailyNews.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene