Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Šeparović misli da vlast pripada njemu. Popišali su se na sve nas"

DOKI SHOP

Od danas vam komarci više neće prilaziti!

PR
PR PR
Aktualno Galerija PR PR Foto: PR +0 PR Galerija 1/2 >>
Revolucionarni patent štiti vaš dom od nepoželjnih nametnika koji vam zagorčavaju život Nipošto ne želite ovaj problem rješavati štetnim kemikalijama, ali niste sigurni što vam drugo preostaje. Imamo dobru vijest – tehnološke kompanije bavile su se upravo ovim najučestalijim problemom s insektima i tako je nastao uređaj koji uklanja sve komarce jednim potezom.

 Koliko puta vam se desio isti scenarij, poželite samo malo otvoriti prozor i prozračiti sobu, ali komarci vam nagrnu u kuću sa svih strana i prinuđeni ste trpiti ubode dan i noć bez prestanka.

Pročitajte i ovo Ilustracija Mjere opreza Izdano upozorenje za putnike zbog opasnih infekcija: Ovo nije viđeno od 2019. godine Ilustracija, ubod komarca Zapadna Australija Širi se smrtonosna bolest: Zdravstvena organizacija izdala upozorenje putnicima i lokalnom stanovništvu

Nipošto ne želite ovaj problem rješavati štetnim kemikalijama, ali niste sigurni što vam drugo preostaje. Imamo dobru vijest – tehnološke kompanije bavile su se upravo ovim najučestalijim problemom s insektima i tako je nastao uređaj koji uklanja sve komarce jednim potezom.

Za Taptor vam nisu potrebne skupe baterije jer se jednostavno puni putem USB kabela.

Spavajte mirno uz otvorene prozore
Zaboravite na ustajanje u gluho doba noći zbog upornog zujanja koje vas budi iz dubokog sna. Inovativna Taptor svjetiljka koristi fluorescentno svjetlo za privlačenje komaraca, te ih zatim zaključava u spremnik. Nećete ni znati da su vam bili u blizini.

Uključite svjetiljku 15 minuta prije spavanja i ona će namamiti nepoželjne kukce u svoj spremnik. Uz ovog nečujnog zaštitnika bezbrižno se odmarajte u svojoj oazi mira.

Izaberite zaštitu bez kemikalija
Često nismo svjesni kakve opasnosti se kriju iza raznih sprejeva i tableta protiv kukaca, a nitko ne želi izložiti svoju obitelj sredstvima koja su opasna po zdravlje.

Stanovnici zemalja s najvećim brojem komaraca željeli su hitno riješiti ovaj problem, i tako je nastala svjetiljka Taptor. Pošto radi na principu UV svjetlosti, sigurna je i za ljude i za kućne ljubimce, pa broj njenih korisnika raste brzinom svjetlosti na svim svjetskim tržištima.

Ponesite je u bilo koji kut doma
Bilo da tražite adekvatno sredstvo protiv komaraca za malu dječju sobu ili za prostrani dnevni boravak, odgovarat će vam svjetiljka koja pokriva prostor od čak 40 kvadratnih metara.

Taptor je pogodan za korištenje bilo gdje u domu ili dvorištu, a zbog kompaktnosti se lako prenosi i postavlja kako na radni stol, tako i na najmanju komodu.

Troši manje nego žarulja
Uređaji koji za napajanje koriste skupe baterije nepouzdani su jer naglo prestanu s radom kada to najmanje očekujete, ali uz Taptor – svjetiljku sa zamkom za komarce, nećete morati trčati u trgovinu po nove baterije.

Napaja se preko USB kabela, koji uvijek imate pri ruci. I ne samo to – najmanji je potrošač struje u kućanstvu. Uz nju nećete ni na koji način osjetiti promjene u mjesečnom budžetu.

Očistite ju za tren
Imate minutu? Baš toliko vremena vam je potrebno za tjedno čišćenje ove svjetiljke. Samo odvojite donji okvir i ispraznite nakupljene bube ispiranjem pod vodom.

 

 

Jednim potezom vratite spremnik na mjesto i uređaj je ponovo spreman za rad.

Unaprijeđena i sigurna kupnja putem interneta – samo na Dokishop stranici pronađite Taptor – svjetiljku sa zamkom za komarce, i ostvarite nevjerojatne popuste!

Kako bi do kraja bili odani svojim kupcima, Dokishop trgovina nudi povrat novca, bez dodatnih pitanja i bez komplikacija. Dakle, ako iz bilo kojeg razloga želite vratiti proizvod, slobodno to možete učiniti i novac će vam biti vraćen.

NAPOMENA: Popust na ovu UV zamku za komarce je vremenski ograničen i traje do ponoći ili do isteka zaliha. Zato požurite, jer je na zalihama koje se tope velikom brzinom ostalo samo par komada Taptor – svjetiljke sa zamkom za komarce.

Uz tihog i sigurnog zaštitnika od komaraca, od sad ćete spavati kao beba.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene