Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nova generacija zabave u domu uz LG

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Oni koji se odluče za kupnju LG-evog televizora u lipnju uistinu će dobiti pravo središte zabave u svom domu!

Naime, uz LG-ev OLED i Ultra HD televizor dijagonale 49 inča ili veći, kupljen u Emmezeti ili Technomarketu do 30. lipnja ili do isteka zaliha, na dar se dobiva igraća konzola XBox 360 500GB s dvije igre u paketu.

LG-evi OLED televizori donose vrhunsku kvalitetu prikaza slike, dosad neviđenu razinu kontrasta, najdublju crnu i iznimno vjerne boje, dok Ultra HD televizori imaju 4 puta veću razlučivost od uobičajenih HD zaslona te mogu prikazati i najsitnije detalje nevjerojatne čistoće koji stvaraju uranjajuće iskustvo kod gledatelja. Filozofija dizajna ovih televizora nadograđuje estetiku karakterističnu za LG dodatnim fokusiranjem na jednostavnost i minimalizam te izbjegavanje detalja koji odvlače pozornost od sadržaja na zaslonu.

Svi ovi uređaji dolaze s inovativnim tehnologijama koje LG diferenciraju od drugih proizvođača, a kombinacija izvanrednog prikaza slike na ovim televizorima i sjajnih mogućnosti konzole Xbox 360 jamstvo je za neponovljivu zabavu! Za LG-eve televizore kupljene do kraja lipnja vrijedi i program „5 godina sigurnosti“ koji se nastavlja na uobičajeno jamstvo od 2 godine (2+3). Tako su, unutar razdoblja od 5 godina, osigurani besplatni popravci i dijelovi.

Imamo dobre vijesti za gamere!

Gameri su napokon došli na svoje! Naime, nije novost da su OLED i Ultra HD televizori hit u industriji zbog brojnih prednosti koje donose za svoje korisnike pa tako i zaljubljenike u igranje igara. No, novost je da svi kupci LG-evog OLED i Ultra HD televizora dijagonale 49 inča ili veće u Emmezeti i u Technomarketu do 30. lipnja na dar dobivaju igraću konzolu XBox 360 500GB s dvije igre u paketu.

Za razliku od LCD zaslona koji zahtijevaju pozadinsko osvjetljenje, kod OLED televizora svaki piksel generira vlastitu svjetlost te tako, uz dodatan bijeli podpiksel, ovi uređaji osiguravaju napredno iskustvo gledanja, neovisno o osvjetljenju prostora ili kutu gledanja. Kako su cjenovno dosegli cijene trenutnih televizora visoke klase u kućanstvima, ovi bi inovativni modeli trebali po prodaji nadmašiti LCD TV-e u sljedećih nekoliko godina.

OLED nije jedini privlačni trend za zaljubljenike u tehnologiju – tu je i Ultra HD. Dok su veličine dijagonala OLED televizora dosegnule 55 inča (što će se uskoro promijeniti), Ultra HD televizori s dijagonalama od 84 ili 85 inča već su na tržištu. Njihovi zasloni imaju 4 puta veću razlučivost od uobičajenih HD zaslona, a mogu reproducirati boje koje nisu karakteristične za HD zaslone. Isto tako, pogled na njih jednostavno zapanjuje.

Ovi su televizori idealni i za gledanje filmova te ih je lako povezati s bilo kojim drugim uređajem za reprodukciju glazbe ili fotografija, a za one kupljene do kraja lipnja vrijedi i program „5 godina sigurnosti“ koji se nastavlja na uobičajeno jamstvo od 2 godine (2+3). Tako su, unutar razdoblja od 5 godina, osigurani besplatni popravci i dijelovi.

Za više informacija posjetite www.lge.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene