Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drski provalnik

Nezadovoljan fotografijom na tjeralici poslao - novu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Matthew Maynard, poslao je lokalnim novinama svoju noviju fotografiju jer mu nije svidjelo kako izgleda na onoj koju im je dala policija koja je za njim izdala tjeralicu.

23-godišnji bjegunac, kojeg britanska policija traži zbog provale, South Wales Evening Postu je poslao svoju noviju sliku. I to nakon što mu se nije svidjela ona koju su objavili u novinama a koju im je policija dala u nadi da će im građani biti od pomoći pri lociranju Maynarda. Na novoj fotografiji drski provalnik stoji odmah ispred policijskog kombija. Već drugi dan nova je fotografija osvanula na naslovnici South Wales Evening Posta, zajedno sa zahvalom policije u kojoj je između ostalog pisalo i 'Sada će svi Swanseau zaista znati kako Maynard izgleda'. 

Pročitajte i ovo Sarajevo Tower Na zadatku? Plaćeni ubojice iz Srbije unajmili više stanova na vrhu luksuznog nebodera: Kada su otkriveni, nastalo je opsadno stanje Gordana Vrdoljak s autom koji je pogođen tijekom pucnjave Potraga traje U pucnjavi ženi oštećen auto: "Ljuta sam. Pogledajte stražnja stakla - kroz jedno je prošao metak, a drugo je sasvim razbilo"

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene