Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Glava na svakoj strani

Nevjerojatno: Pronašli dvoglavu zmiju u vlastitom dvorištu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pronaći zmiju u vlastitom dvorištu nije nimalo ugodno, ali zamislite kako je tek pronaći dvoglavu zmiju u dvorištu. Upravo se to dogodilo jednoj obitelji u Americi.

Obitelj Greenwood je u svom dvorištu pronašla neobičnog stanovnika - dvoglavu zmiju. Savanna Logan i njezin brat Preston bili su zaprepašteni kada su je vidjeli u svom dvorištu prije tri tjedna. National Geographic je u jednom članku izvijestio o tome i naveo kako su dvoglave zmije iznimno rijetke, ali nisu neobična pojava. Obično se događalo da dvoglava zmija ima dvije glave na jednoj strani za razliku od ove koju su Greenwoodovi pronašli u dvorištu i koja je imala po jednu glavu na svakoj strani, piše Fox Carolina.

>> VIDEO: Najveća zmija u Europi!

Savannin djed je zmiju odnio na odsjek biologije Ware Shoals srednje škole gdje mu je nastavnik rekao da je to 'odrasla' zmija te da nikada nije vidio ništa slično tijekom svoje karijere. 'Jedna je glava veća i dominantnija od druge, ali se čini kao da obje kontroliraju tijelo. Kada jedna glava ide u jednu stranu, ona druga pokušava ići u suprotnom smjeru', kazala je Tina Stewat, Savannina majka.

Pročitajte i ovo Napad psa Otrgnuo se s lanca Strava u Zagrebu: Pas pobjegao iz dvorišta, ubio dva psa i ugrizao ženu Piton Nevjerojatno što je učinio Stravična borba za život motociklista s ogromnom zmijom: "Ugrizla me za ruku pa počela gnječiti..."

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene