Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Odbjeglog konja u punom je galopu snimio policijski radar u Njemačkoj. Kako hitri konj nema, naravno, nema registarske oznake, policija se morala dati u klasičan lov.


'Konj je galopirao punom brzinom nekoliko kilometara prije nego li je zaustavljen i uhvaćen te prebačen na farmu s koje je pobjegao', rekao je glasnogovornik policije, a prenosi orange.co.uk.

Vezani članci Christopher Reeve Jednu od najljepših ljubavnih priča prekinula je njegova stravična nesreća, a ubrzo je i ona tragično preminula Djevojka i konj (Foto: Twitter) Fotografija koja je podijelila internet: Dolazi li djevojka prema kameri ili odlazi?

Životinja je uhvaćena policijskim radarom u gradu Meppenu, ali kameru je pokrenuo zapravo prebrzi automobil, samo se konj slučajno našao u istom kadru. 'Vozač je pitao može li izbjeći plaćanje kazne, jer je tvrdio da se samo htio maknuti s puta odbjeglom konju. Tu je bar govorio istinu', dodao je isti glasnogovornik.

Konj je ubrzo uhvaćen i vraćen u svoju staju bez dodatnih incidenata. Pobjegao je zbog polomljene ograde, koja je nakon incidenta popravljena.