Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JOŠ VEĆI POPUSTI

Ne propustite nevjerojatnih do 15% dodatnog popusta za plaćanje Mastercard® ili Maestro® karticom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovog rujna posvetite se sebi jer Crno Jaje u suradnji s partnerom omogućuje vam još veće popuste!

Nakon dugog i vrućeg ljeta naša tijela i umovi iscrpljeni su i potreban nam je odmor, njega i duševni mir. I dok je za neke sada idealno vrijeme za odmor bez gužve na moru neki su već spremni za bijeg u toplice, mjesta stoljećima poznata po ljekovitom učinku koji imaju na tijelo i duh! Za svih vas smo pripremili 10% dodatnog popusta na top ponude putovanja za plaćanje pohranjenom Mastercard ili Maestro karticom!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ZA VELIKO ZADOVOLJSTVO Korak naprijed! Nastavimo sa životom uz Crno Jaje, jer #ŽivotIdeDalje!

Osim odmora, naša tijela u rujnu trebaju nadoknaditi i izgubljene nutrijente kroz kvalitetnu prehranu, a na Crnom Jaju ne manjka vrhunskih gastro ponuda u više gradova, a i na njih ostvarujete i 10% dodatnog popusta.

Manjak nutrijenata često prvo vidimo na koži koja je suha, a i kosa često, s početkom jeseni, ispada. Sve su to uobičajeni probleme kroz koje većina nas prolazi nakon ljeta stoga je baš sada pravo vrijeme da uložite u dubinsku njegu lica i tijela kako ljetnije dugotrajno izlaganje suncu i vrućini ne bi ostavilo trajne posljedice na vaš izgled i zdravlje! Priuštite si najbolje tretmane ljepote uz 15% dodatnog popusta, naravno za plaćanje pohranjenom Mastercard ili Maestro karticom!

Nastavite sa životom i iskoristite sve prilike koje vam daje pa tako i ovu, ali požurite jer popust vrijedi do 01.10. i to samo na CrnoJaje.hr #ŽivotIdeDalje

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene