Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Pismo anonimnog sugrađanina je dospjelo u USA Today.


Reilly Flaherty, mladić iz New Yorka, otprilike prije dva tjedna je tijekom jednog koncerta u Brooklynu izgubio novčanik. Kako to već biva, nakon par dana se pomirio s time da ga više neće vidjeti, pa je u međuvremenu dao izraditi novu vozačku dozvolu, kreditne kartice, pokaz za gradski prijevoz (takozvani MetroCard)...

Vezani članci Andrej Plenković Premijer Plenković potvrdio da je išao u Kliniku za plućne bolesti: "Bio sam na pregledu jer sam jako kašljao nakon isteka izolacije, ne biste ni vi otišli u lunapark" Kreću sezonska sniženja - 3 Počinju sniženja, cijene će padati u tri kruga. Čuvajte se online prevara: "Ako zvuči nevjerojatno..."

Ipak, u utorak ga je na kućnoj adresi dočekalo iznenađenje, bijela omotnica koju mu je poslao neki anonimni sugrađanin.

Nadmašili sami sebe: Internetski prevaranti vam nude dosad najluđu priču

"Dragi Reilly Flaherty,

Pronašao sam tvoj novčanik, vozačku dozvolu i ostale važne stvari. Gotovinu sam ipak zadržao jer mi je trebala za 'travu', MetroCard jer je cijena vožnje sada 2.75 dolara, ali i novčanik jer mi je bio nekako cool. Ugodan ti ostatak dana", napisao je 'pošteni nalaznik', čije je pismo Flaherty fotografirao i objavio na svom profilu na Instzragamu.

"Moram priznati da nikada nisam bio tako zbunjen oko jedne lijepe geste", kazao je za Flaherty, čija je priča dopsjela u USA Today.

 

thanks.. I think?

A photo posted by reilly flaherty (@reillyflaherty) on