Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jedno je biti frustriran vlastitim mobitelom zbog kvarova, što se događa svima nama te se žaliti proizvođaču zbog toga. Ipak, nešto je sasvim drugo kad okrenete broj hitne službe ne jednom, ne dvaput, već pet puta kako biste skrenuli pozornost na to.


Michael Alan Skopec, 48-godišnjak iz Bristola u Illinoisu dobio je pažnju koju je tražio - uhićen je zbog opstruiranja rada policijskih službenika i opiranje policijskom službeniku.

Vezani članci Maura Tierney, Goran Višnjić (FOTO: Getty) Glumica stradala u prometu! Auto joj je zahvatio stražnju gumu bicikla te ju bacio na cestu Goran Višnjić (Foto: Instagram) Goran Višnjić pohvalio se novim, velikim uspjehom: 'Pogodite tko glumi u novoj sezoni hit serije!''

'Ne radi mi iPhone', rekao je u svakom od pet poziva Skopec, a prekjučer oko 1 sat ujutro, policija je poslala patrolu da izvidi o čemu je riječ, prenosi MSNBC. Kako se opirao uputama policajaca, uhićen je i priveden u policijsku postaju.

Što je točno bilo u pitanju oko njegovog iPhonea nije poznato, no Skopec trenutno ima većih problema, onih sa zakonom. Pušten je iz pritvora, ali se 18. studenog mora pojaviti pred sucem i objasniti zašto je uznemiravao rad hitne službe.