Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Završio u policiji

Nazvao hitnu službu 5 puta jer mu iPhone ne radi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedno je biti frustriran vlastitim mobitelom zbog kvarova, što se događa svima nama te se žaliti proizvođaču zbog toga. Ipak, nešto je sasvim drugo kad okrenete broj hitne službe ne jednom, ne dvaput, već pet puta kako biste skrenuli pozornost na to.

Michael Alan Skopec, 48-godišnjak iz Bristola u Illinoisu dobio je pažnju koju je tražio - uhićen je zbog opstruiranja rada policijskih službenika i opiranje policijskom službeniku.

Pročitajte i ovo Brza brodica pomorske medicinske službe Beroš kaže da je nepotopiva Zadar dobio brzu brodicu hitne službe: "Iza njih stoje hrvatska pamet i inovativan tim" Brodica Hitne pomoći, ilustracija - 3 Preuzela policija Predstavili ga prošli tjedan, a već je morao na popravak: "Javili su da imaju tehničke probleme i da ne mogu isploviti"

'Ne radi mi iPhone', rekao je u svakom od pet poziva Skopec, a prekjučer oko 1 sat ujutro, policija je poslala patrolu da izvidi o čemu je riječ, prenosi MSNBC. Kako se opirao uputama policajaca, uhićen je i priveden u policijsku postaju.

Što je točno bilo u pitanju oko njegovog iPhonea nije poznato, no Skopec trenutno ima većih problema, onih sa zakonom. Pušten je iz pritvora, ali se 18. studenog mora pojaviti pred sucem i objasniti zašto je uznemiravao rad hitne službe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene