Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljubavna priča iz Irske postala je viralna, nakon što je fotografija novčanice s neobičnom porukom objavljena kao status na Facebooku.


Denise O'Leary dobila je misterioznu poruku na novčanici od 20 eura koja je glasila: "Christy uvijek si bio samo ti! Dođi i potraži me, Megan."

Vezani članci Život u epidemiji koronavirusa u Irskoj, ilustracija Zbog epidemije uvode najstrože mjere u Europi: Nema policijskog sata, ali putovanja unutar zemlje mogu zaboraviti Koronavirus u Irskoj, ilustracija Radit će samo trgovine prehranom? Zemlji u koju se preselio velik broj Hrvata prijeti nova karantena

O'Leary je poruku objavila na Facebooku, nadajući se kako će uspješno spojiti par. "Ovo sam našla jutros u torbi!!! Ah Christy ona te voli!!!!! Idi po svoju djevojku!!!!! Ajde ljudi, podijelite ovo!!!" , napisla je u statusu iznad fotografije novčanice.

Njezina objava vrlo je brzo postala viralna s više od 16.000 "shareova" na Facebooku i 3.000 lajkova, jer su ljudi "tagirali" sve koje su poznavali s imenom Christy. Irska radijska postaja Today FM pronašla je dotičnog Christyja, koja je potom sve objasnila.

"Megan je ime moje bivše djevojke", rekao je Christy, koji je inače glazbenik. "Hodali smo godinu i pol dana. To je ime iskrslo nakon što sam krivo čuo njezino pravo ime pa sam je prvi tjedan tako zvao. Otad je ono ostalo", rekao je Christy.

LJUBAV U AUSCHWITZU Mrzio je sve Židove, ali ne i nju...

On je Megan napisao i pjesmu "Uvijek si bila samo ti", no kad su prekinuli, ona je upoznala drugog.

Christy je, nakon što je vidio status na Facebooku, nazvao Megan i otkrio da je poruka zapravo napisana šest mjeseci ranije, a Megan je računala da će on novčanicu vidjeti, jer je s njom platila upad na njegovu gažu.

Kako to nije bio slučaj, zaključila je da on više nije zainteresiran, no Christy kaže kako on nije znao niti da je ona bila na toj gaži, niti je do objave na Facebooku vidio tu poruku ili novčanicu.

Poanta priče je da je ponekad bolje koristiti telefon/mobitel nego igrati na kartu sreće/puke slučajnosti. Ako se pitate što je s Christy i Megan na kraju, čini se ništa, jer ona je zaključila da je on više ne voli.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook