Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uzgajaju povrće i kavu

Nakon rođenja ih zamijenili, a danas žive zajedno

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dimas Aliprandi i Elton Plaster do nedavno se nisu poznavali, a danas žive zajedno i rade na vlastitoj farmi. Ništa tu ne bi bilo čudno da ova dva 25-godišnja Brazilca nisu zamijenjena u bolnici nakon rođenja.

Za zamjenu su slučajno saznali, a onda su odlučili spojiti svoje obitelji. Na zajedničkoj farmi uzgajaju povrće i kavu.

Pročitajte i ovo Ilustracija "Obiteljsko smo područje" Jednostavno preopušteni: Ljudi im ulazili u polje suncokreta i fotografirali se goli Državni inspektorat, ilustracija - 1 Mora usmrtiti 50 tisuća kokoši Salmonela ponovno na farmi kod Ivanić-Grada, vlasnik tvrdi da mu podmeću: "Protiv mene se urotila konkurencija"

Aliprandi je cijeli život sumnjao u svoje podrijetlo. Uvijek ga je zbunjivala činjenica da ne sliči svojim sestrama. 'Ja imam svjetlu kosu i plave oči, a moje četiri sestre imaju tamnu kosu i oči. Izgledam kao tipični njemački imigrant, dok su moji roditelji talijanskog podrijetla. Nešto se nije poklapalo', rekao je Aliprandi.

On je još s 14 godina htio napraviti DNA test, ali mu je bio preskup. Napravio ga je tek s 24 godine. Otišao je do bolnice u kojoj je rođen i tamo je pronašao ime dječaka koji je rođen isti dan kao i on. Pronašao ga je, a onda su istinu otkrili i šokiranim roditeljima, prenosi AP.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene