Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Doslovno novi početak

Čovjek koji je rasprodao svu imovinu na putu oko svijeta našao novu ljubav

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Britanac Ian Usher iz prve ruke zna što znači novi početak. Na prodaji imovine Ian je zaradio oko 230.000 eura s kojima je sjeo u avion za Dubai i obišao desetak zemalja.

Nakon što ga je napustila supruga Ian je na internetu rasprodao sve što je imao, uključujući i kuću i automobil. Iza sebe je, u Australiji gdje je živio, ostavio i posao u prodavaonici tepiha, te je krenuo na put oko svijeta. Iz šale je na internetu pokušao prodati i posao i prijatelje. Na prodaji imovine Ian je zaradio oko 230.000 eura s kojima je sjeo u avion za Dubai i obišao desetak zemalja.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Igre iza leđa Biste li se mogli suzdržati? Zatekao je ženu kako ga vara i ostao hladan kao led Slika nije dostupna Kriv jer je živ Uzalud mu te tužne oke: Kuja mu je zabranila da viđa bebu

>> Poročni život mu je razorio obitelj i pretvorio ga u agresivca

Svaki dan za Iana je bio posebno iskustvo jer ga je proživljavao kao zadnji u životu, bilo je tu trčanja s bikovima u pamploni, spuštanja u more u kavzeu kako bi ronio s morksimpsima, a postao je i članom takozvanog 'Mile High' kluba - ljudi koji su imali seks u avionu tijekom leta, piše The Huffington Post. 

Ian tu nije stao, naučio je francuski, odigrao manju ulogu u holivudskom filmu i najvažnije, usput je pronašao i novu ljubav - Kanađanku Mo. Nju je upoznao tijekom vožnje sanjkama sa psećom zapregom. Ian se preselio na karpiski otočić blizu granice Paname i Kostarike kojeg planira i kupiti. Nakon svega novac mu ne bi trebao biti problem jer je njegova priča zainteresirala Disney koji je zainteresiran za snimanje filma.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene