Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

57-godišnji, čini se razmaženi muškarac, Olufade Adekoya na sudu je navodno rekao da je njegova supruga bila neuspješna u izvršavanju bračnih obaveza.


Muškarac iz Nigerije odlučio se razvesti od supruge nakon 25 godina braka jer mu, tvrdi, nije kuhala dovoljno, a kad je - hranu bi prekasno poslužila.

Vezani članci Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Slavni glumac za razvod od supruge saznao je iz njezinih vrućih fotografija s drugom ženom Harvey Weinstein i Georgina Chapman (Foto: AFP) Prije 2 godine pohotni bivši suprug okaljao joj je ugled, no krenula je dalje s poznatim zavodnikom

57-godišnji, čini se razmaženi muškarac, Olufade Adekoya na sudu je navodno rekao da je njegova supruga bila neuspješna u izvršavanju bračnih obaveza.

'Ne priprema mi hranu na vrijeme. Upozorio sam je nekoliko puta, ali nije me poslušala', rekao je.

PSIHOLOŠKI ŠOK' Tek nakon vjenčanja vidio ženu bez šminke - pa podigao tužbu

Poručio je da većinu vremena kada je gladan ide jesti u kantinu te da nema smisla davati dom ženi koja ga čini gladnim, prenosi Metro.

'Više nisam zainteresiran za brak', poručio je.

Njegova supruga Olusola negirala je sve tvrdnje tvrdeći da je njezin suprug želi ostaviti zbog druge žene.

Sud je odobrio muškarčev zahtjev za razvodom, a sudac je objasnio da su ih nekoliko puta pokušali pomiriti, ali da su svi napori bili neuspješni.

Vjeruje se da je ovo prvi put da je nekom muškarcu odobren razvod zbog obroka, iako Nigeriji nisu strani bizarni razvodi. Jedan 40-godišnjak je primjerice zatražio razvod jes se rodbina njegove supruge previše miješala kada bi je on fizički zlostavljao.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook