Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prijave još danas

Je li OVO najbolji posao na svijetu?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozi vam se u skupocjenim automobila, odsjeda u luksuznim hotelima i jede u razvikanim restoranima? Pročitajte ovaj oglas za posao.

Poželjeli ste zamijeniti karijeru ili vam je svakodnevni dolazak na posao u kancelariji dosadio? Sve to može promijeniti stranica VeryFirstTo koja je oglasila potrebu za ''testerima luksuza', odnosno radnom snagom čiji će zadatak biti obilaženje skupocjenih restorana i vožnja luksuznih automobila, naravno sve u skupocjenim krpicama, piše Metro.

Pročitajte i ovo Kako napisati motivacijsko pismo, ilustracija ovo morate znati Kako napisati motivacijsko pismo? Jednu stvar nikako ne smijete napraviti Ivan Kovačević (Foto: Facebook/I.K.) "ne bih to nazvao poslom" Razgovarali smo s mladićem koji želi raditi bez plaće, ali uz sasvim posebnu vrstu naknade

No testiranje tu ne staje. Na listi su još i skupocjeni hoteli, najnovija tehnička dostignuća i gadgeti, a oni sretnici koji dobiju posao iz snova o svemu navedenom morat će podnositi izvještaje i stručne ocjene stranici.

Ona će zatim na temelju tih procjena odabirati koje će od testiranih dobara uvrstiti na listu najluksuznijih proizvoda za odabrane korisnike.

>>Tomislav iz Zagreba vodi na natječaju za 'najbolji posao na svijetu'!

'Od kandidata očekujemo znatiželju, elokventnost, poznavanje mode, kulinarstva, tehnologije i ugostiteljstva', navedeno je u oglasu stranice.

Iako je stranica VeryFirstTo dostupna samo članovima, vijest o potrazi za novim zaposlenicima brzo se proširila pa je u samo nekoliko dana više od tisuću ljudi poslalo svoje životopise.

Ako se vaš ne nalazi među njima, a rado biste testirali proizvode brendova poput Alexander McQueena, Cartiera, Jimmy Chooa, Applea ili odsjeli u hotelu Shangri-La, požurite jer krajnji rok za prijavu istječe danas. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene