Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svaka im čast

Nećete vjerovati o čemu se radi!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ovo remekdjelo rad je desetak slastičara iz Bostona, a zadatak im nije bio nimalo lagan. Utrošili su čak dva tjedna rada da bi ovaj 'stormtrooper' u prirodnoj veličini zaživio.

Za izradu ove torte bilo je potrebno 208 jaja, 70 kg šećera, 25 kg sljezovih kolačića, 6,5 litara mlijeka, te 10 kg maslaca. Torta je bila namjenjena za jednu SF konvenciju, a nahranila je čak 600 ljudi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna RECIKLIRANJE POKLONA Što skriva crvena kutija ministrice Brnjac? Plenkoviću je rođendan, otkrivena je slatka tajna Slika nije dostupna UHIĆEN U BEČU Psihijatar srpskog podrijetla tortom otrovao kolege: "Svi su prvo posumnjali na zarazu koronavirusom"

Vlasnik slastičarne koja se može pohvaliti ovim 'stormtrooperom' rekao je da je njegov tim oduvijek htio napraviti ovakvo što, samo su čekali priliku. 'Trebalo nam je dva tjedna da napravimo ovu tortu, a željeli smo biti sigurni da će biti dovoljno ljudi koji bi ju mogli pojesti kako ne bismo bacili velik dio. U petak se održala jedna SF konvencija na kojoj smo uspjeli nahraniti 600 ljudi', rekao je vlasnik slastičarnice.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene