Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izgubio tlo u trenutku

Motor ga je katapultirao u provaliju, sretan je što je živ

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladića su naposljetku u bolnicu prebacili pomoću helikoptera, a liječnici su utvrdili da mu je stradalo rame.

Motorist imena Willie izvukao se iz teške prometne nesreće sa samo slomljenim ramenom nakon što ga je motor katapultirao u provaliju. Mladić se s dvojicom kolega vozio kroz američke kanjone, međutim iznenada je izgubio kontrolu nad vozilom jer mu je, kako je to već sam opisao, stražnji kotač naprosto iskliznuo.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Kaštel zavijen u crno - 5 U Kaštel-Sućurcu Potresno svjedočanstvo muškarca koji je spasio dječaka iz gorućeg automobila: "Pokušao sam izvući i majku. Uhvatio sam je za ruku..."

Njegov je potencijalno smrtonosni let zaustavilo drvo, a imao je i golemu sreću što se vozio uz tako brižne ljude koji su fantastično reagirali.

Autor snimke David Park se odmah spustio za njim kako bi se uvjerio da je živ i odgovorio ga od eventualnih naglih pokreta, dok je drugi muškarac promptno o nesreći obavijestio liječnike i vatrogasce.

Willie je naposljetku u bolnicu prebačen pomoću helikoptera, a uz video objavljen u ponedjeljak također je istaknuto da motor ipak nije pretrpio "totalku" jer se zaglavio u krošnji.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene