Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladića su naposljetku u bolnicu prebacili pomoću helikoptera, a liječnici su utvrdili da mu je stradalo rame.


Motorist imena Willie izvukao se iz teške prometne nesreće sa samo slomljenim ramenom nakon što ga je motor katapultirao u provaliju. Mladić se s dvojicom kolega vozio kroz američke kanjone, međutim iznenada je izgubio kontrolu nad vozilom jer mu je, kako je to već sam opisao, stražnji kotač naprosto iskliznuo.

Vezani članci Požar na automobilu na Žitnjaku Vatrogasci na terenu: U Zagrebu se automobilom zabio u stup, izbio je požar Policijski očevid, ilustracija Teška nesreća u Karlovcu: U sudaru s kamionom poginuo motociklist

Njegov je potencijalno smrtonosni let zaustavilo drvo, a imao je i golemu sreću što se vozio uz tako brižne ljude koji su fantastično reagirali.

Autor snimke David Park se odmah spustio za njim kako bi se uvjerio da je živ i odgovorio ga od eventualnih naglih pokreta, dok je drugi muškarac promptno o nesreći obavijestio liječnike i vatrogasce.

Willie je naposljetku u bolnicu prebačen pomoću helikoptera, a uz video objavljen u ponedjeljak također je istaknuto da motor ipak nije pretrpio "totalku" jer se zaglavio u krošnji.