Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teško se kretala zbog vjenčanice

Mladenci pali u jezero! Zaboravio mladenku, spašavala je kuma

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prilikom fotografiranja na vjenčanju, uzvanici i mladenci završili su u jezeru.

Kada su prilikom fotografiranja tek vjenčani par Eric i Maegan Walber s najbližim uzvanicima završili u vodi nakon što se pod njihovom težinom srušio mol, novopečeni suprug zaboravio je suprugu, spašavajući sebe, a za nju se morala 'pobrinuti' kuma.

Pročitajte i ovo Tvrđava Monvidal Uhićen je Pronađen muškarac koji je u Puli gurnuo ženu s tvrđave: Pala s visine od pet metara Slika nije dostupna Mokro vjenčanje Mol propao, svatovi završili u jezeru

Ovaj se incident dogodio na molu na jezeru Gun u Shelbyvilleu u SAD-u, a snimila ga je Anne Oppenhuizen, profesionalna fotografkinja te je video stavila na svoju internetsku stranicu Inspirationvideo.com.

>> Ove fotografije mladenci NE ŽELE da vidite!

Srećom, nitko nije ozlijeđen. Mladoženja Eric Walber rekao je lokalnim medijima da su bili na molu pola minute kada se počeo naginjati i potom se naglo srušio, a njegova supruga kaže da je pad na trenutak bio zastrašujući jer joj je njezina vjenčanica otežavala kretanje. Ipak, u pomoć joj nije priskočio njezin suprug već prijateljica.


 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene