Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Zapeo među vratima

VIDEO Medvjed upao u trgovački centar i izazvao paniku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Trgovački centar u američkom gradu Pittsburghu imao je nenadanog gosta. Crni medvjed se ušetao u trgovački centar te isprepadao sve prisutne.

Lokalni mediji prenijeli su kako je medvjed viđen dok trči preko parkirališta prema trgovačkom centru te kako ulazi u unutra kroz automatizirana vrata.

Pročitajte i ovo Ilustracija Šetala se s muškarcem Strava na planini: Ženu pronašli mrtvu nakon što ju je progonio medvjed Snimka medvjedića u brlogu iznad Bakarca - 1 U blizini Bakarca VIDEO Mala šetnja pretvorila se u pravu dramu: Snimao dva mladunca, a onda mu je medvjedica pokazala gdje mu je mjesto

>> Medvjedić danima lutao gradom, od čuvara se skrivao u grmlju

Desetak minuta je 57 kilograma težak medvjed lutao trgovačkim centrom, prije nego li je zaglavio između dvostrukih vrata. Ubrzo su na mjesto događaja pristigli policija i predstavnici lovačkog udruženja iz Pennsylvanije, koji su uspavali medvjeda i prebacili ga na sigurno, prenosi AP.

Nitko u medvjeđem pohodu nije ozlijeđen, a vlasti procjenjuju kako je medvjed star tek godinu i pol. Na sebi je imao i kontrolnu ogrlicu. Lokalne vlasti pretpostavljaju kako je medvjed prevalio veću udaljenost, prije nego li je zalutao u trgovački centar.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene