Popularna kolumnistica, radijska voditeljica i stand-up komičarka vozit će sljedećih šest mjeseci najopremljeniju verziju Mazdinog gradskog automobila


 Mazda Hrvatska odabrala je svoje zaštitno lice. U okviru promocijske kampanje za potpuno novu Mazdu2, popularna zagrebačka kolumnistica, radijska voditeljica i stand-up komičarka, Andrea Andrassy, vozit će se sljedećih pola godine u najopremljenijoj i najsnažnijoj Mazdi2 G115 Revolution Top u atraktivnoj Soul crvenoj boji.

Vezani članci Slika nije dostupna Maraton test 100.000 km u Mazdi 3 Slika nije dostupna Odaberi Mazdu za Andreu Andrassy

Kao mlada, uspješna i obrazovana osoba s urbanim backgroundom, Andrea je idealna partnerica za najnovije izdanje Mazdinog gradskog automobila, koji cilja upravo na takav profil kupaca. Svojim atraktivnim dizajnom, izvrsnim voznim i ekološkim osobinama te značajkama opreme jedinstvenim u klasi, Mazda2 obraća se kupcima kojima je automobil više od pukog prijevoznog sredstva.

S obzirom da pripada online-generaciji i vrlo je aktivna na društvenim mrežama, Andrea Mazdi otvara mogućnost da se obrati širem krugu mladih potencijalnih kupaca, koji često ostaju izvan dosega tradicionalnih medija.

S Mazdom2 Andrea je snimila i šest kratkih promotivnih filmova u kojima na duhovit i zabavan način promovira sigurnu vožnju i najmodernije dodatke za povećanje sigurnosti kojima je opremljena nova Mazda2. Filmići se mogu pogledati na Mazdinoj Facebook stranici https://www.facebook.com/MazdaHrvatska ili na Mazdinom Youtube kanalu https://www.youtube.com/user/MazdinePrice, a filmić s temom sportski duh pogledajte ovdje: