Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Otpale mu uši i rep

Mačak preživio 4 tjedna u hladnjači!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Čudnovata priča iz Engleske. Mačak je preživio 4 tjedna u hladnjači u skladištu tako što je jeo zamrznuti grašak i lizao led.

Jednogodišnji crno-bijeli mačak u tom je periodu od temperatura ispod nule izgubio oba uha i rep. Pretpostavlja se da je ušao u centar za distribuciju smrznute hrane u Northamptonshireu nakon što se ušuljao u kamion. Zaposlenici su ga vidjeli prošli mjesec, ali ga nisu mogli uhvatiti, prenosi HeraldSun.

Pročitajte i ovo Darijo Brzoja o vremenu u studenom - 2 Provjerite Darijo Brzoja donosi kakvo nas vrijeme očekuje za blagdan Svih svetih, ali i prognozu za cijeli studeni Sunčano vrijeme Hladna jutra Meteorolog Dnevnika Nove TV donosi odlične vijesti za vikend

Mačak je napokon uhvaćen u zamku, a novi dom dat će mu jedan od zaposlenika. 'On je vrlo sretan mačak. Bio je vrlo prestrašen i očito smrznut,' rekao je glasnogovornik skladišta. Mačak, kojeg su spasitelji nazvali Frosty, oporavlja se u Centru za prevenciju nasilja nad životinjama u Leicesteru. Mačak nije bio mikročipiran. 'Bio je vrlo sramežljiv, ali postao je razigran,' dodala je zaposlenica Rachel Allcock.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene