Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Ljeto, shopping i zabava – samo u Westgateu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Sjajne pogodnosti dostupne su od 24.7. do 30.7. u novoj Tjednoj shopping ponudi.

 Posjetite Westgate i ostvarite popuste na renomirane brendove te se opremite najmodernijim komadima odjeće neophodnim za vruće ljeto!

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Dani beba, djece i trudnica u Westgateu Slika nije dostupna Proslavimo zajedno 7. rođendan Westgatea

Nova Tjedna shopping ponuda u Westgate Shopping Cityju izvrsna je prilika da se opremite za vruće ljeto, osvježite garderobu i to sve u ugodnom ambijentu najvećeg shopping centra u Hrvatskoj. U tjednu 24.7. do 30.7. poznati brandovi nude izvrsne pogodnosti na svoj asortiman, te će svatko pronaći ponešto za sebe.

Svakako ne propustite posjetiti novootvorene trgovine Puma, renomiranog sportskog branda i Happy Dreams, idealne destinacije za kupnju novog madraca i svega potrebnog za najudobniji i najljepši san.

Massimo Dutti, poznat po svojim urbanim kolekcijama za muškarce, žene i djecu osigurati će elegantni styling za svakoga. Suvremena odjeća popraćena popustom do 70% na dio asortimana, rađena je od visokokvalitetnih materijala te je odličan izbor za ljetne vrućine.

Udobnu i vizualno atraktivnu obuću nudi Pittarosso sa popustom do 60% na dio asortimana. Kako biste pripremili savršen styling za ovo ljeto, pogodnosti su pripremili i Next s čak 50% popusta na cjelokupan asortiman, dok do 50% popusta na dio asortimana nude Peek & Cloppenburg te Tom Tailor.

Lisca, senzualan ženski brand koji slijedi želje svojih kupaca poznat je po iznimnoj kvaliteti proizvodnje nudi 40% popusta na kolekciju proljeće/ljeto 2015.

Salmoiraghi & Vigano nudi 30% popusta na sunčane naočale i dioptrijske okvire renomiranih modnih brendova, te 25% popusta na plaćanje karticama.

Westgate Shopping City je destinacija gdje ćete pronaći spoj najboljih pogodnosti, modnih brandova i zabave koju pruža shopping. Nakon shoppinga, iskušajte ponudu hrane i pića te se opustite u ugodnom klimatiziranom ambijentu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene