Kod kupovine kutnih garnitura ili garnitura koje se sastoje od više elemenata moramo zadovoljiti više osobnih zahtjeva


Počinjemo sa vizualnim, kako će se ona uklopiti u postojeći prostor bojom, stilom i veličinom. U nastavku tu je uvijek kvaliteta materijala od koje je izrađena, udobnost koja se uvijek isprepleće sa funkcionalnošću i naravno cijena.
To su samo neki osnovni „zadaci“ koji garnitura mora ispunjavati kako bi postala dio naše svakodnevnice i životnog prostora.

Odabirom garniture iz proizvodnog programa „KALEA“ svi zahtjevi kupaca moraju biti ispunjeni. Izrađuju se od visokokvalitetnih materijala u svakom proizvodnom procesu: od konstrukcije, mehanizama za spavanje do završne obrade koja je na visokoj razini.

Materijali kojima se tapaciraju rade se u četiri različite grupe po kvaliteti, otpornosti i trajnosti u izuzetnom velikom broju boja i dezena, tako da i najzahtjevniji kupci i ukusi moraju biti zadovoljeni.
Dizajnu se također pridaje pozornost, raznovrsni modeli od klasičnih do modernih koji se standardno rade u dvije veličine. Mini „program“ znatno je manjih dimenzija i namjenjen je manjim prostorima i stanovima.

Prilikom naručivanja garnitura iz programa „KALEA“ zanimljivo je što se sve garniture ne moraju naručiti prema zadanim dimenzijama, nego se veličine prema zahtjevima mogu korigirati do 10% u + - kako bi se u potpunosti prilagodile prostoru i svrhi, odnosno kupcu.

Također se može odabrati boja nogica, a kako bi svoju garnituru kupac mogao kompletirati, moguće je naručiti klub stolić i tabure u istom materijalu.

Veći dio modela moguće je naručiti u elementima prema potrebama kupca, a cijela se može sastojati od: fotelje, dvosjeda, trosjeda, kutnih garnitura u nebrojenim varijantama i veličinama (mogu doći sa damskim ležajem ili klasična, u opciji kao razvlačna ili fiksna i naravno sa odabirom strane kuta), tabureom, klub stolićem... Prilikom odabira garnitura „KALEA“ opcije i detalji kod naručivanja mogu ići u nedogled, sve prema zahtjevima najzahtjevnijih kupaca.
Sve garniture mogu se naručiti i u prirodnoj koži u nekoliko boja za sve koji vole prirodne materijale i miris otmjenosti .

Cabrio kut damski ležaj : http://www.lacasa.hr/proizvod/kut-cabrio-damski1gr/

Narcis damski ležaj: http://www.lacasa.hr/proizvod/kutnarcis-damski-lezaj-1-gr/
Košuta kutna garnitura : http://www.lacasa.hr/proizvod/kutna-garnitura-kosuta/
Kristal kutna garnitura : http://www.lacasa.hr/proizvod/kristal-kut-1-gr/

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju