Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Konobar Applebee's restorana u kalifornijskom Fresnu vratio je 32.000 dolara obitelji koja je novac ostavila za stolom za kojim je objedovala, objavili su petak iz Applebee'sa.


Ovaj hvale vrijedan slučaj dogodio se u srijedu. Novac se je nalazio u platnenoj vrečici na stolu, a konobar ga je predao poslovođi restorana, koji je o tome izvijestio policiju.

Vezani članci Euri, ilustracija Kako je to zaboravila? Ženi u autobusu ostala torba s čak 40.000 eura Novac, ilustracija Prijatelju obećao posao kod vlasnika PPD-a, pa od njega na bizaran način uzeo gotovo 400.000 kuna

Dan kasnije obitelj je prijavila njegov nestanak policiji, a novac je vraćen obitelji nakon što je policija utrvrdila da je stečen na legalan način.

Konobar iskoristio priliku: Otkrio 'rupu' u sustavu pa mjesecima živio kao milijunaš

Applebee's je američki lanac restorana, a pošteni konobar u njemu radi deset godina. Konobar je želio ostati anoniman i odbio je nagradu koju mu je obitelj ponudila.

Također, stol na kojem je pronašao novac nije bio pokriven sigurnosnim kamerama, a iznos pronađenog novca blizu je njegove jednogodišnje plaće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook