Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Konobar Applebee's restorana u kalifornijskom Fresnu vratio je 32.000 dolara obitelji koja je novac ostavila za stolom za kojim je objedovala, objavili su petak iz Applebee'sa.


Ovaj hvale vrijedan slučaj dogodio se u srijedu. Novac se je nalazio u platnenoj vrečici na stolu, a konobar ga je predao poslovođi restorana, koji je o tome izvijestio policiju.

Vezani članci Zlato - 3 Otporno na inflaciju: Ulaganje u ovaj plemeniti metal je kao oročena štednja koju ne nadzire ni jedna država Dopisivanje, ilustracija Upoznala ga preko interneta i uplatila mu pola milijuna kuna. Posumnjala tek kad se prestao javljati

Dan kasnije obitelj je prijavila njegov nestanak policiji, a novac je vraćen obitelji nakon što je policija utrvrdila da je stečen na legalan način.

Konobar iskoristio priliku: Otkrio 'rupu' u sustavu pa mjesecima živio kao milijunaš

Applebee's je američki lanac restorana, a pošteni konobar u njemu radi deset godina. Konobar je želio ostati anoniman i odbio je nagradu koju mu je obitelj ponudila.

Također, stol na kojem je pronašao novac nije bio pokriven sigurnosnim kamerama, a iznos pronađenog novca blizu je njegove jednogodišnje plaće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook