Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna
uživo

UŽIVO Milanović: "Ovo je priprema za državni udar"

Reptil u zamci

Kobra se zaplela u samoljepljivu vrpcu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna obitelj Teksasu imala je zmiju kobru za kućnog ljubimca, no prije mjesec dana, njihov je ljubimac netragom nestao.

Kad su već svi pomislili kako je zmija zasigurno mrtva, prošle srijede su je ipak pronašli. Da stvar bude bizarnija, zmiju je obitelj iz mjesta Brownwood pronašla u istoj prostoriji u kojoj je inače boravila!

Pročitajte i ovo Migranti u SAD-u; ilustracija - 5 Migrantska kriza u SAD-u "Dolazi gotovo milijun ljudi!": Totalni kaos na granici, približava se konvoj kamiona, broje se prve žrtve Ilustracija Sukob Teksasa i Bidena "Božja vojska" krenula prema granici: Kriza na granici odjekuje SAD-om, čeka se Bidenov potez

>> Na rave partyjima u Indiji se 'pucaju' kobrinim otrovom!

Njihova kobra ipak je još mlada i tek je duga oko 30-ak centimetara, pa je potraga za njom zbog toga bila teža, a u nju su bili uključeni i lokalni Centar za kontrolu životinja te policija, prenosi stupidknews.com.

Čitava kuća bila je pošpricana pesticidom kako bi se zmija istjerala van, no kad je nisu pronašli, svi su pomislili kako je mrtva. Vlasnici su je ipak pronašli prošlog tjedna, živu i zalijepljenu za samoljepivu vrpcu na zidu.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene