Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Čini se da se Daniel-Ryan Spaulding zaljubio u hrvatsku publiku, ali i da je ta ljubav obostrana. Naime, brojni mu ispod videa ostavljaju komentare podrške.


Daniel-Ryan Spaulding, kanadski komičar koji je do sada obišao 35 zemalja te koji je u svakoj od njih stekao brojne obožavatelje (pogotovo je omiljen u Norveškoj), očito se silno zaljubio u Hrvatsku jer je na svom You Tube kanalu u nedjelju objavio i treći nastavak iz Lijepe naše - "Kako biti gay na hrvatskom - u Međimurju."

Vezani članci Zoran Milanović u posjetu poplavljenom području VIDEO Milanović obilazio mjesto stradalo u poplavi, pričao s bakicom, a onda ispalio šalu na svoj račun: "Moram paziti što pričam" Pride zastava u Hamburgu Iskupljenje za desetljeća diskriminacije: Njemački zastupnici izglasali odštete gej vojnicima

Spaulding, naime, nikad i nigdje ne skrivao da je homoseksualac, a seksualnost je upravo jedna od njegovih omiljenih tema zafrkancije.

Duhovita književnica 'bocnula' i domaćine na Jadranu

Hrvatsku je prvi puta u jednom od skečeva spomenuo početkom srpnja ove godine, pa budući da su brojni s oduševljenjem reagirali na njegov tadašnji 'vodič za gay turiste u Hrvatskoj", nešto kasnije je snimio i verziju za Dalmaciju.

Naravno, ispod njegovih se videa našlo i nešto grubih komentara, pa je već u otvaranju svog novoga skeča Spaulding na njemu svojestven i simpatičan način pozvao na toleranciju.

Pogledajte kako izgledaju ti njegovi skečevi i kako se snalazi s našim jezikom, možda i vas nasmije te postanete njegov 'fan'. 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook