Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pobjesnila nakon odbijanja

Još jedna prošnja pošla po zlu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Internet je preplavljen snimkama prošnji koje su završila odbijanjem, no rijetko smo imali priliku vidjeti prošnju djevojke koja je pobjesnila nakon što ju je dečko odbio.

U nekim zemljama nepisano je pravilo da žene 'smiju' zaprositi odabranike svog srca prijestupne godine na datum 29. veljače, piše Huffington Post. No to ne znači da morate zaprositi dečka nakon samo dva tjedna veze.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Što li je samo napravio? Pogledajte kako je ljutita Brazilka dečku čekićem 'ukrasila' auto! Slika nije dostupna Pet tjedana bio u komi Ljubomorna djevojka ga zalila s dvije litre kipućeg ulja

U ovom videu vidjet ćete reakciju djevojke čiju je prošnju dečko odbio. Djevojka je prvo pomno nanijela sjajilo za usne ugasila glazbu i kleknula na koljeno pred svojim dečkom, ali i pred svim svojim prijateljima koji su bili na zabavi.

'Znam da je prošlo samo dva tjedna, ali ovo su bila najbolja dva tjedna u mom životu. Tako si poseban', rekla mu je pred svima. 'Hoćeš li se vjenčati sa mnom? Prijestupna je godina, pa ako to ne učinim sada, morat ću čekati još četiri godine', rekla mu je.

No njegov odgovor nije bio onakav kakvog je očekivala, te je poslije odbijanja pobjesnila, bacila prsten na pod i počela iskaljivati bijes na svom (sada vjerojatno bivšem) dečku. Ako je suditi prema njenoj reakciji, možda je i bolje da ju je odbio.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene